Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

FC Hermannstadt joacă astăzi, în play-out-ul Ligii 1, cu Chindia

FC Hermannstadt joacă astăzi, în play-out-ul Ligii 1, cu Chindia

Partida contând pentru prima etapă din play-out-ul Ligii 1, disputată între Fc Hermannstadt și Chindia Târgoviște, este programată pentru astăzi, de la ora 15.

Sibienii joacă în deplasare astăzi, la Buzău, împotriva celor de la Chindia. Partida va fi transmisă în direct, la DigiSport1. FC Hermannstadt a intrat în play-out cu doar 13 puncte, la egalitate cu ultima clasată - Poli Iași. Sibienii au obținut un singur succes în ultimele șapte partide de campionat, cel cu FC Argeș, scor 4-1.

„Ne făcusem planuri să luăm puncte de la Iași, nu am reușit, avem șansa noastră, credem în ea până la sfârșit. Avem aceiași jucători care au câștigat la scor cu FC Argeș, trebuie să fim bărbați și să ne revenim repede. Diferența se face la mental, cine va putea să-și revină după un eșec sau cum se gestionează o victorie. Sunt doar 9 meciuri, fiecare va fi o finală", a spus Eugen Beza, tehnicianul sibienilor, după ultima partidă.

Chindia și FC Hermnanstadt s-au mai întâlnit de șase ori în Liga 1, iar târgoviștenii nu au reșit să câștige niciodată. Au fost patru victorii ale sibienilor și două remize, transmite Digi24.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus