Joi,
26.05.2022
Acum
0°C

„Eroii pandemiei” din învățământ vor fi aleși la finalul lunii aprilie

„Eroii pandemiei” din învățământ vor fi aleși la finalul lunii aprilie

Consiliul Național al Elevilor organizează cea de-a patra ediție a Galei Elevului Reprezentant, eveniment care va avea loc pe data de 15 mai. Anul acesta, la baza proiectului va sta conceptul intitulat „ResetEDU - un nou capitol pentru educație”, aflat în strânsă legătură cu punctul în care se află sistemul educațional la un an de la începutul pandemiei. 

Prin intermediul Galei Elevului Reprezentant, Consiliul Național al Elevilor va răsplăti eforturile actorilor implicați în societatea civilă. Fie că vorbim despre activiștii care, prin inițiativele lor, vor să aducă o schimbare în comunitate, despre profesorii dedicați îmbunătățirii constante a actului educațional sau despre părinții și unitățile de învățământ care ajută la formarea elevilor, cu toții merită aprecierea noastră.  

„Gala elevului reprezentant, un eveniment de tradiție al structurii naționale de reprezentare a elevilor, aflat la cea dea patra ediție, își redeschide porțile. Prin acest eveniment dorim să răsplătim eforturile pe care elevii, profesorii, părinții și comunitățile școlare le-au făcut pentru ca această perioadă pandemică să treacă mai ușor. Cu toții cunoaștem elevi implicați în comunitate, profesori care reușesc să spargă acea barieră rigidă de comunicare, sau părinți care, prin implicare și devotament, au reușit să schimbe întregi comunități școlare. Prin această cale facem apel către toți cetățenii județului nostru, dacă cunosc elevi, profesori, părinți sau întregi comunități care s-au luptat ca bunul mers al lucrurilor să se mențină și în această perioadă grea, să îi înscrie la <<Gala elevului reprezentant>> pentru ca meritele lor să fie să fie recunoscute și recompensate.” a declarat Teodora Neaga, Președintele Consiliului Județean al Elevilor Sibiu.

Oricine poate nominaliza o persoană care, prin acțiunile sale, contribuie la dezvoltarea climatului educațional, accesând link-ul de AICI. Categoriile în cadrul cărora se pot face nominalizări sunt: „Elev implicat în comunitate”, „Profesor de 10”, „Părinte – agent al schimbării” și „Comunități școlare reziliente”. 

Calendarul de desfășurare al evenimentului este:

-       30 aprilie, ora 23:59 – Depunerea nominalizărilor pentru toate secțiunile disponibile online;

-       30 aprilie – 15 mai, ora 23:59 – Jurizarea nominalizărilor depuse;

-       20 mai – Publicarea listei cu semifinaliști;

-       4 iunie – Premierea celor nominalizați la Gala Elevului Reprezentant.

Regulamentul evenimentului, precum și alte informații privind criteriile de jurizare sau condițiile de eligibilitate ale persoanelor nominalizate pot fi consultate AICI.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gica contra

Acum 1 an

care eroi? cei vii nu cei morti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus