Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Endress Group asigură surse energetice durabile cu generatoare de curent

Endress Group asigură surse energetice durabile cu generatoare de curent

Un generator curent este mult mai mult decât o simplă sursă de energie. Un astfel de generator poate face diferența într-o multitudine de instituții, de la spitale, la fabrici, școli și bănci. Dar și într-o firmă de birouri, fie ea mare sau mică, sau într-o gospodărie.

Acesta poate fi folosit ca sursă secundară de curent, atunci când furnizorul principal de energie nu face față cererii și consumului. Mai mult, poate fi folosit chiar și drept sursă principală de curent în zone izolate, schimbând viețile oamenilor. Oricare ar fi cazul sau provocarea la care trebuie să facă față generatorul, Endress Group România proiectează și produce surse energetice de ultimă generație, pentru a veni în ajutorul oamenilor.

Producția generatoarele de curent

Primul generator de curent, numit și grup electrogen, cu motor termic a fost creat de către cei de la Zenessis, chiar în anul 1927. Zenessis este un brand care a implementat proiecte și a dezvoltat o serie de produse inovatoare în domeniul soluțiilor energetice. Aceștia au pornit pe drumul performanței din necesitatea de a crea și de a produce soluții energetice mai curate şi mai prietenoase cu mediul. Printre domeniile în care Zenessis s-au făcut renumiți se numără și energia eoliană, biogaz, microhidrocentrale, panouri solare, dar și surse neîntreruptibile de putere.

Numele de Zenessis este încă relevant chiar și în anul 2021. Pentru proiectele și produsele Zenessis brand-ul oferă servicii multiple: de la proiectare, design și cercetare până la producție, instalare, service și monitorizare.

Endress Group România duce mai departe numele, dar și misiunea și viziunea acestui brand. Endress Group România produce generatoare de curent electric, cu puteri cuprinse între 1-5000 de kVA, și surse neîntreruptibile de putere UPS, cu puteri cuprinse între 1-1000 kVA, sub brand-ul Zenessis.

Înființată acum aproape un deceniu, compania evaluează și identifică nevoile de consum ale utilizatorilor, pentru a putea dezvolta generatoare curent care să facă față cerințelor. Mai mult, aceștia nu fac rabat de la calitate. Identifică și cercetează neîntrerupt resursele naturale și resursele alternative de generare a curentului, pentru a optimiza piața.    

Endress Group România – povestea din spatele unui generator de curent

Misiunea Endress Group este aceea de a dezvolta și de a implementa pe piața Est-Europeană soluții energetice alternative, care să îi ajute pe oameni într-un mod real. Pe lângă generatoare de curent, aceștia produc și panouri solare fotovoltaice, turbine eoliene și microhidrocentrale.

Dar activitatea Endress Group nu se oprește doar la a produce aceste generatoare și soluții alternative de curent. Compania se implică activ prin intermediul echipelor de specialiști în toate etapele de producție.

Începând cu cercetarea și schița proiectului aceștia se asigură că aduc pe piață doar produse de cea mai înaltă calitate. Producția este realizată în condiții optime, cu aparatură și piese de înaltă performanță, de la furnizori de încredere.

Activitatea Endress Group România se extinde până la livrarea, montarea și asigurarea mentenanței și monitorizării generatoarelor pe care le comercializează. Aceștia păstrează contactul cu clientul în mod constant, dovedind că satisfacerea nevoilor oamenilor este principalul lor scop.

Compania s-a adaptat rapid de-a lungul timpului la noile cerințe ale societății, dar și la noile legi intrate în vigoare. De aceea aceștia se concentrează pe consumatorul final și pe nevoile lui. Dar și pe oferirea de soluții energetice prietenoase cu mediul.

Endress Group România și-a aliniat activitatea pentru a fi în vigoare cu cele mai recente certificări naționale și internaționale. Producția acestor generatoare este optimizată pentru a reduce impactul emisiilor de zgomot asupra mediului, dar și pentru a limita eliberarea de gaze poluante în atmosferă. Prin obținerea certificărilor menționate, dar și a multor altora, utilizatorii finali sunt asigurați că li se pune la dispoziție un produs performant, rezistent și extrem de util.

Această companie nu investește doar în producție. Aceștia investesc și în procese de cercetare. În anul 2021 vor demara un proiect de cercetare în parteneriat cu Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Proiectul are rolul de a duce și mai departe performanța produselor Endress Group și inovația cu care s-au remarcat pe piață.

Folosit ca sursă principală de curent sau ca plasă de siguranță în cazul unei pene de curent, un generator de curent de la Endress Group România face diferența!

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus