Luni,
17.05.2021
Innorat
Acum
14°C

Proprietarul câinelui care a mușcat o fetiță, găsit cu ajutorul camerelor de supraveghere

Proprietarul câinelui care a mușcat o fetiță, găsit cu ajutorul camerelor de supraveghere

O fetiță de șapte ani din Sibiu a fost mușcată de un câine de talie mare, fără botniță, care se afla alături de proprietar, un tânăr de 12 - 15 ani, dar fără a fi ținut în lesă. Mama fetiței a făcut apel pe paginile de socializare pentru a fi găsiți proprietarii câinelui. În cele din urmă, reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat că s-a reușit identificarea de către poliția locală a proprietarului, cu ajutorul camerelor video.

Întâmplarea a avut loc duminică, 18 aprilie, în jurul orei 12.00 pe strada cetății din Sibiu. O mămică a postat prin ce a trecut pe o pagină de socializare în speranța că va găsi proprietarii câinelui. Aceasta a povestit că se afla cu fetița în acea zonă, iar câinele de talie mare, fără botniță și lesă a mușcat fetița de picior.

„Scriu această postare în speranța că poate strigătul meu de ajutor va ajunge la urechile părinților unui băiat din Sibiu de aproximativ 12 -15 ani care se plimba azi, pe strada Cetății, ora 12.00 cu cățelul lui de talie mare, fără lesă şi botniță. Câinele mi-a muşcat fetița de picior, ea se afla la o distanță de 2 metri față de mine. Copilul meu a necesitat îngrijiri medicale de urgență cu anestezie locală. Aş dori câteva informații despre câine. Sper în omenie şi în buna-cuviință a părinților acestui copil. De asemenea, vreau să trag şi un semnal de alarmă pentru toți iubitorii şi stăpânii de câini: Vă rog țineți-vă animalele în lesă pentru ca ființele nevinovate, lipsite de apărare să nu mai treacă prin trauma şi suferința copilului meu şi a altor copii care au fost muşcați de câini!”, a scris mămica pe pagina de facebook.

În urmă cu puțin timp, reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat că polițiștii locali au reușit identificarea proprietarului cu ajutorul camerelor video montate pe stradă. Informațiile au fost transmise polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Polițe pentru a continua cercetările.

„Poliția Locală a reușit, cu ajutorul camerelor video, să identifice proprietarul câinelui care a mușcat o fetiță de 7 ani pe strada Cetății în data de 18 aprilie. Agenții de Poliție Locală au transmis aceste informații către Inspectoratul Județean de Poliție pentru continuarea cercetărilor. Reamintim pe această cale posesorilor de animale de companie că, atunci când le scot la plimbare, au obligația să le țină sub control cu lesă și botniță, pentru siguranța celorlalți cetățeni”, scriu cei de la primărie.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Andrei

Acum 3 săptămâni

in continuare nu inteleg de ce nu se SUNA LA 112 cand apar evenimente in care ar trebuii anuntate de urgenta autoritatile sa se ia masuri, dar ne place sa ne plangem pe FACEBOOK !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus