Marţi,
21.09.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Percheziții de amploare în Sibiu, Cluj, Alba și Brăila, într-un dosar de trafic de droguri

Percheziții de amploare în Sibiu, Cluj, Alba și Brăila, într-un dosar de trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sibiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Sibiu, efectuează astăzi 38 de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc, în județele Sibiu, Cluj, Alba și Brăila. 

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2020 și până în prezent, o grupare de criminalitate organizată ar fi acționat în cele patru județe, iar membrii acesteia ar fi desfășurat, în mod coordonat, activități de procurare, transport, deținere și comercializare către consumatori a unor droguri de risc (cannabis), sau substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate până în prezent, au fost descoperite și ridicate mai multe arme, o cultură indoor cu 19 plante de cannabis, plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie, 35.000 de euro și alte bunuri, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. În cursul acestei zile, vor fi puse în aplicare 31 de mandate de aducere.  

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile  de a produce efecte psihoactive.  

Activitățile beneficiază de sprijinul colegilor specializați în combaterea criminalității organizate din Alba-Iulia, Hunedoara, Cluj-Napoca, Brăila, Râmnicu-Vâlcea și Brașov, precum și al jandarmilor Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu și structurilor teritoriale ale S.A.S., sub coordonarea S.I.A.S.. Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus