Miercuri,
28.07.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Asociația Păltiniș Platoș, întâlnire cu Astrid Fodor, primarul Municipiului Sibiu. S-a discutat despre problemele administrative din stațiunea turistică

Asociația Păltiniș Platoș, întâlnire cu Astrid Fodor, primarul Municipiului Sibiu. S-a discutat despre problemele administrative din stațiunea turistică

Săptămâna trecută, reprezentanți ai Asociației „Păltiniș Platoș” împreună cu Vasile Budin, primarul din Poplaca, au avut o întâlnire cu primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, unde au discutat despre principalele probleme administrative existente în zona Platoș - Păltiniș.

În cadrul întâlnirii s-a vorbit despre problema canalizării, despre asfaltarea drumurilor,  despre apariția urșilor în zonă și despre transportul în comun spre și dinspre Păltiniș (introducerea de noi curse în perioadele aglomerate, atitudinea șoferilor față de turiști, programul de transport și nerespectarea stațiilor).

Cristian Marinescu, membru al Asociației „Păltiniș Platoș” și inițiator al acestor discuții spune că primăria Sibiu îi va sprijini în toate demersurile necesare pentru rezolvarea acestor dificultăți.

„Toate aceste aspecte vor fi analizate și se încearcă găsirea de soluții. În urma acestor discuții, doamna Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, ne va susține demersurile pentru dezvoltarea și modernizarea stațiunii Păltiniș. Mulțumesc pentru răspunsul pozitiv și pentru implicare. Având în vedere importanța stațiunii în turismul județului Sibiu, ne dorim ca toate  aceste situații să se rezolve cu promptitudine”, spune Cristian Marinescu.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sibian SB

Acum 3 luni

Articolul asta si intreg conținutul este doar o propaganda penibila de partid sau partide, discutam si iar discutam, se incearca, se doreste, se propune, etc. Vrajeli multe dar nimic concret realizat. De ani de zile tot propuneti si va întâlniți aiurea. N-ar trebui ca orice banala întâlnire de lucru, sedinta, sa se transforme într-o intreaga poveste la ziar sau tv. Lasati poveștile si puneți mana si faceți treburile alea, ca nu e nimic stintifico-fantastic, nu e vreun proiect de-a lui Musk pe Marte, sunt probleme normale pentru care bani au existat si exista si in prezent si care probleme ar fi trebuit demult rezolvate. Asa primaria Poplaca stie sa solicite cate 8mii lei pe an impozit pe o pensiune cu 6-7 camere, dar sa bage apa si canalu n-are nicio treaba decat sa promita de ani de zile. Primaria Poplaca, Sibiu, consiliu jud. si restul, lăsați poveștile si întâlnirile si rezolvati toate acele aspecte!!! Si sa va fie rușine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus