Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Centre noi de vaccinare în Zona Industrială Vest. Plus beneficii pentru angajați

Centre noi de vaccinare în Zona Industrială Vest. Plus beneficii pentru angajați

Noi centre de vaccinare urmează să fie deschise pentru angajații din Zona Industrială Vest, în perioada imediat următoare și după sărbătorile de Paști.

Conducerea Direcției de Sănătate Publică a purtat în ultima perioadă discuții cu reprezentanții mai multor companii, în vederea accelerării campaniei de vaccinare.

„Sunt mai multe companii din Sibiu care au făcut demersuri în acest sens, unele din ele sunt mai avansate ca și pregătire, altele mai puțin, suntem în discuții, dar de săptămâna viitoare o să fie cel puțin cinci sau șase companii care o să vaccineze”, spune colonel dr. Daniel Chelcea, directorul DSP Sibiu.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții companiei Marquardt au confirmat că, începând de săptămâna viitoare, vor inaugura un centru de vaccinare dedicat angajaților. Mai mult decât atât, compania oferă mici beneficii angajaților care se vor vaccina.

„Facem tot ce putem pentru a scăpa de această pandemie și pentru a proteja sănătatea angajaților. Am decis să înființăm un centru de vaccinare temporară în incinta companiei, unde se vor putea vaccina angajații Marquardt împreună cu membri de familie. Vaccinarea se va face în colaborare cu DSP și Polisano și va fi făcută cu doze Pfizer. Am căutat să ajutăm angajații, adică să le oferim o modalitate foarte simplă de înscriere la vaccinare; angajații pot completa o cerere, pe care fie o depun în cutii special amenajate, fie o trimit prin email. Cei care și-au făcut ambele doze de vaccin vor beneficia de o zi în plus de concediu plătit. Vrem ca vaccinarea să aibă succes și să revenim la normal. De aceea și eu m-am vaccinat în România”, a declarat Mourad Halilou, Manager General Marquardt Sibiu. Compania are peste 2700 de angajați.

Primul centrul de vaccinare din Zona Industrială Vest a fost deschis de compania Continental, în urmă cu mai bine de o lună. Acum Continental deschide un nou centru, care va fi dedicat doar angajaților și familiilor lor, de această dată.

Reprezentanții Continental Sibiu au explicat pentru Turnul Sfatului că, împreună cu Rețeaua Privata de Sănătate Regina Maria, au înființat un flux privat de vaccinare dedicat angajaților Continental și familiilor acestora (soț, soție, partener de viață, copii, frați și părinți). Acest flux privat este disponibil din 28 aprilie.

Acest flux este separat și adițional Centrului de Vaccinare Public din parcarea Continental. Programarea la fluxul privat de vaccinare se face exclusiv prin aplicația mobilă Regina Maria, independent de platforma RoVaccinare sau call center.

Imunizarea prin fluxul privat se va face cu serul Pfizer, în incinta Policlinicii Regina Maria din locația Continental Sibiu.

Accesul familiilor angajaților Continental în Policlinica Regina Maria din incinta Continental Sibiu se va face, ca și în cazul consultațiilor; pe baza listei de programări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus