Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Bazar de Paști în Șura Mare. „Șurilă Iepurilă” este aștepat la un târg cu icoane pictate pe sticlă, coronițe și ouă vopsite

Bazar de Paști în Șura Mare. „Șurilă Iepurilă” este aștepat  la un târg cu icoane pictate pe sticlă, coronițe și ouă vopsite

Mâine, între orele 11-17, terenul de fotbal din Șura Mare va deveni gazda unui bazar de Paști. Iepurașul este aștepat la un târg cu icoane pictate pe sticlă, coronițe și ouă realizate prin tehnica șervețelului și a marmorării, a căror autori sunt copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. 

Inițiativa aparține unui grup de voluntari inimoși din comunitatea Șura Mare, care au „șlefuit” talentul copiilor și le-au umplut timpul liber din vacanța de primăvară. Suma care se va strânge  va fi folosită în organizarea următoarelor evenimente.

„Vă invităm vineri, 30 aprilie, pe terenul de fotbal, în intervalul orar 11-17, pentru a admira micile capodopere (iconițe, coronițe sau ouă din plastic decorate prin tehnici moderne), pe care noi le considerăm un cadou ideal pentru a vă decora masa și casa, cu ocazia Sfintelor Paști. Fiecare produs achiziționat reprezintă de fapt, o cărămidă pusă la realizarea unei asociații care își dorește promovarea comunei și reînvierea tradițiilor. Vă așteptăm cu drag, cu mic, cu mare în Vinerea Mare pentru a cumpăra operele de artă  realizate de mânuțele dibace ale copiilor din comunitatea noastră. Sărbători Fericite!”, transmit organizatorii Bazarului de Paști.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1041

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus