Joi,
16.09.2021
Partial Noros
Acum
27°C

Curățenie la barajul de la Gura Râului. Deșeurile au fost colectate de SOMA

Curățenie la barajul de la Gura Râului. Deșeurile au fost colectate de SOMA

Zona de la barajul Gura Râului care a fost indicată ca fiind plină de gunoaie, zilele trecute, de către o cititoare Turnul Sfatului, a fost curățată de primăria Gura Râului.

Sistemul de Gospodărire a Apelor a transmis astăzi o informare în care anunță că spațiul verde din zona barajului de la Gura Râului a fost curățată de primărie. Deșeurile au fost colectate și transportate de lucrătorii de la SOMA.

„Primăria comunei Gura Râului a efectuat o acțiune de igienizare în zona Barajului de Acumulare Gura Râului din comună, iar deșeurile abandonate în zona indicată au fost colectate și transportate la operatorul SC Soma SRL, în vederea eliminării”, au transmis reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Sibiu.

Vă reamintim că săptămâna trecută o cititoare TS a transmis o serie de fotografii cu gunoaiele aruncate de trecători în zona menționată. „Este suficient să vă uitați sub fiecare podeț, pe drum către baraj, cât și în zona de protecție sanitară. Sunt cauciucuri, găleți de măsline, saltele, moloz, tot ce vrei”, spunea femeia la vremea respectivă.

Citește și FOTO „Depozitul de deșeuri” de la barajul din Gura Râului. Primarul: „Curățăm și în câteva zile e la loc”

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus