Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Mesajul de Paști din partea lui Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Mesajul de Paști din partea lui Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Sfintele Paşti sunt sărbătoarea luminii, a păcii și a bucuriei pentru toți creștinii. 

Lumina Învierii Domnului să vă coboare în suflet, să vă mângâie și să vă readucă speranța în inimi! Recunoștința, smerenia și milostenia sunt sentimente pe care le trăim cu cea mai mare intensitate, de Sfintele Paști. Să nu-i uităm, în pragul celei mai mari sărbători creștine, pe cei singuri, pe cei aflați în nevoie și pe cei nemângâiați!

Vă doresc, dragi sibieni, să petreceți Sfintele Paști cu sănătate, fericire și belșug, alături de familie și toți cei dragi!

Hristos a Înviat!

 

Deputat Bogdan Trif,

Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 1 săptămână

Domnule Trif, Crestineste v-ati alaturat celor care lupta deschis impotriva credinteti? Crestineste sustineti proiectele PNL-USR-UDMR care inrobesc cu totul tara asta? Crestineste sustineti lockdown-ul care a inchis biserici si a amendat preoti si credinciosi, care distruge economia? Crestineste sustineti DICTATURA covid? Vorbele fara fapte fac zero. Numai faptele vor demonstra de partea cui sunteti si in cine credeti cu adevarat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus