Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Proiectul „Ajută-ți semenii” a ajuns și în acest an la Cisnădie

Proiectul „Ajută-ți semenii” a ajuns și în acest an la Cisnădie

„Ajută-ți semenii”, un proiect inițiat în urmă cu 12 ani de preotul Laurențiu Broscateanu, a ajuns și în acest an în Cisnădie. Astfel, proiectul a debutat în Duminica a IV a din Post când a început strângerea de alimente și a fost coordonat de cei doi preoți parohi, părintele Nicolae Vintilă (Cisnădie I) şi părintele Laurențiu Broscățeanu (Cisnădie III). Scopul principal al acțiunii a fost ajutarea, în prag de sărbători pascale, a familiilor cu mulți copii, a bolnavilor, a orfanilor și a pensionarilor din oraș.

În acest an proiectul a fost integrat într-un proiect amplu intitulat „Cămăruţa Milosteniei. Împreună dăruim bucurie și speranță”.

În Lunea din Săptămâna Mare s-au făcut 100 pungi de alimente neperisabile (din Proiectul „Cămăruța Milosteniei”) și 100 pungi alimente proaspete care s-au împărțit în aceeași zi, și a doua zi, în Marțea Săptămânii Sfintelor Pătimiri de către cei doi preoți parohi, împreună cu grupul de tineri voluntari la 100 de familii din Cisnădie, inclusiv Seviș.

„Toate acestea s-au putut realiza doar cu sprijinul oamenilor de bine din Cisnădie, dar și din Sibiu, pe care îi purtăm în rugăciunile noastre și cărora le mulțumim pentru ajutorul acordat”, scrie preotul Laurențiu Broscățeanu, într-un mesaj postat pe site-ul Mitropoliei Ardealului.

Vizualizari: 505

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus