Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Sfânta Lumină va ajunge la Sibiu în această seară la ora 20.00

Sfânta Lumină va ajunge la Sibiu în această seară la ora 20.00

Sfânta Lumină va ajunge la Sibiu, în această seară, în jurul orei 20.00, potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei. Aceasta va fi adusă cu un avion de mici dimensiuni care va ateriza pe Aeroportul din Sibiu. Va fi așteptată de Înaltpreasfințitul Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, alături de reprezentanți ai tuturor eparhiilor din zonă. De la aeroport, Sfânta Lumină va ajunge la Catedrala Mitropolitană de unde va fi distribuită celorlalte parohii.

 „Vor veni reprezentanți din toate protopiatele noastre, de la Deva și Hunedoara, Covasna și Hargita, din Brașov și așa mai departe. Toate cele zece protopopiate vor avea reprezentanți la aeroport. Apoi, Sfânta Lumină, va fi adusă la Catedrală și de aici va fi împărțită către parohiile din Sibiu”, spune vicarul-administrativ al Arhiepiscopiei Sibiului, arhimandritul Ioachim Tomoiagă.

Eventualele modificări ale orei pot fi date de momentul la care Sfânta Lumină va ajunge pe Otopeni, Aeroportul din București.

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Till Eulenspiegel

Acum 6 zile

Nu va suparati: eu mai am de anul trecut si arde binisor.Mai e Sfinta sau trebuie s-o sting si sa-mi iau de anul asta ?
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 6 zile

Ca sa nu mai iti bati tastele degeaba,mintea si picioarele pana la o biserica eu zic sa o pui in camara,la pastrare. O sa iti sfinteasca totul...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus