Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
5°C

Care sunt tipurile de păcănele preferate de români

Care sunt tipurile de păcănele preferate de români

Sloturile au evoluat foarte mult o dată cu progresul tehnologic. S-a ajuns de la foarte simplu (trei simboluri pe o linie) la grile care iau forme diferite și care cuprind uneori chiar și 27 de simboluri derulate pe 243 de linii de plată, cu zeci de mii de combinații câștigătoare posibile.

Avem sloturi clasice, sloturi video, sloturi multiplicatoare, sloturi cu bonusuri, sloturi progresive, sloturi Megaways, sloturi 3D ș.a.m.d. În topul ofertelor la jocuri în 2021 rămân păcănelele „ca la aparate”, cu fructe și șeptari, însă românii le încearcă și pe celelalte.

Este adevărat, e greu să parcurgi toate jocurile din oferta unui cazino online, fiind vorba de sute de titluri. În funcție de preferințe, poți alege un slot din fiecare categorie importantă, o variantă de clasificare fiind următoarea:

Sloturi moderne

În această categorie intră acele jocuri la realizarea cărora s-a profitat de cele mai noi tehnici de realizare a efectelor video și audio. Imaginea este la o rezoluție înaltă, lăsând impresia că poți atinge direct simbolurile din fața ta, nu doar un ecran. De asemenea, sunetul te ajută să te imaginezi în lumea jocului.

Dezvoltatorii acestor păcănele au introdus noi mode matematice în calcularea câștigului. Așa cum spuneam, s-a ajuns la zeci de mii de combinații norocoase la un singur joc, indiferent de tematică. Mecanismele moderne au revoluționat și funcțiile speciale, care în general aduc cele mai mari câștiguri.

Sloturi cu Supereroi

Sloturile licențiate sunt și ele printre cele mai căutate în România, alături de cele cu fructe și șeptari. În ultima perioadă s-au finanțat mai multe producții cinematografice și de televiziune marca DC Marvel. Simultan, sau la scurt timp după aceea, s-au lansat și sloturi cu aceleași nume, ca o ramură a politicii de marketing. Cel mai elocvent exemplu este „Justice League”, cu The Flash, Omul Păianjen, Wonder Woman și ceilalți Supereroi care în film salvează lumea, iar în joc aduc câștiguri celor care intră să se distreze într-un cazinou online. La sloturi, super puterea se traduce prin generarea de rotiri gratuite.

Păcănelele cu supereroi lansate recent se remarcă prin grafica ireproșabilă. Având licență, unele dintre ele chiar integrează secvențe din filme, fondul sonor fiind același cu soundtrack-ul producției cinematografice.

Există și sloturi stil retro cu supereroi, în care rolele sunt concepute asemenea unor benzi desenate. De exemplu, Wonder Woman (produs de Amaya). Grafica dă senzația de „vechi”, însă modalitatea în care sunt formate combinațiile câștigătoare și funcțiile speciale se bazează pe algoritmi moderni.

Sloturi cu fructe

Aproape că nu mai au nevoie de nicio prezentare. Burning Hot, Shining Crown sau Sizzling Hot sunt trei dintre cele mai cunoscute păcănele cu fructe. Jocurile de acest tip au fost primele din cazinouri, în varianta cu o linie și trei coloane. Ele fac în continuare furori și în online, pentru că dau acea senzație de simplitate care relaxează. În plus, multe dintre sloturile cu fructe au o volatilitate redusă. Combinată cu un Payout ridicat, această volatilitate face ca jocul să acorde câștiguri dese, care întrețin divertismentul și te fac să joci în continuare.

Sloturile clasice

În general, sloturile cu fructe sunt sloturi clasice, adică ele reproduc liniile de plată și stilul de joc al aparatelor de păcănele din agențiile și cazinourile terestre. Un asemenea joc online are de obicei un număr mic de linii de plată și nu există cine știe ce funcții speciale, dar compensează prin jackpot-uri care se declanșează fie prin potrivirea unor combinații de simboluri, fie la întâmplare. Este bine să citești tabelul de plăți. În unele cazuri jackpot-ul poate fi activat de orice miză, în altele se poate lua doar jucând miza maximă.

Totuși, este bine că nu se merge până la capăt cu clasicul. În perioada de pionierat al păcănelelor, în America, aparatele nu plăteau bani, ci returnau băuturi, țigări, caramele și bomboane. Cum ar fi ca, după ce câștigi la sloturi online, să te trezești cu un curier la ușă, care să îți aducă un kilogram de caramele?

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus