Vineri,
18.06.2021
Parțial Noros
Acum
25°C

Un sibian i-a prins aruncând gunoaie. Amendă de 1000 de lei și igienizarea zonei

Un sibian i-a prins aruncând gunoaie. Amendă de 1000 de lei și igienizarea zonei

Un cititor Turnul Sfatului ne-a transmis săptămâna trecută un set de fotografii în care se vede cum doi muncitori varsă conținutul unei camionete pe malul pârâului Valea Rece din cartierul Gușerița. ”Se poate verifica cantitatea de deșeuri aruncate de-a lungul timpului, pe teren, oriunde în zona străzii Salcîmilor, după ferma de vaci”, ne-a transmis cititorul.

Primăria Sibiu a fost sesizată, iar Poliția Locală a identificat făptașii în baza fotografiilor transmise de cititor. ”La momentul transmiterii sesizării dumneavoastră Poliția Locală a identificat deja autovehiculul cu care s-au transportat deșeurile spre zona în cauză cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. Proprietarul autovehiculului a fost somat să se prezinte la sediul Poliției Locale. Responsabilul va fi sancționat contravențional cu amendă a cărui cuantum este prevăzut de legislație între 800 - 1000 lei. De asemenea, acesta va acoperi costurile pentru igienizarea zonei. Menționăm că Serviciul Salubrizare a curățat această zonă prin intermediul operatorului contractat”, anunță purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore. 

 

 

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Doru

Acum 1 lună

Unde se pot trimite astfel de poze? Mai am si eu...
Raspunde

Df

Acum 1 lună

poti sa le trimiti prin aplicatai City App sau la primaria Sibiu pe site faci o sesizare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus