Joi,
16.09.2021
Partial Noros
Acum
23°C

Cu cât a progresat șantierul lotului 1 de pe autostrada Sibiu-Pitești în aprilie

Cu cât a progresat șantierul lotului 1 de pe autostrada Sibiu-Pitești în aprilie

Cele mai recente raportări făcute publice de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) arată că în luna aprilie s-a lucrat în ritm susținut pe majoritatea șantierelor de autostradă deschise în România.

Austriecii de la Porr, care construiesc lotul 1 au autostrăzii Sibiu-Pitești, cel de la Șelimbăr la Boița, au raportat un progres de 2,11 puncte procentuale, ajungând astfel la 34,38%.

Într-un top al constructorilor pe luna trecută, Porr se află pe locul cinci, pe prima poziție fiind Strabag, care a înregistrat un avans de 6,7 puncte procentuale pe lotul Tg. Mureș – Ungheni din Autostrada Transilvania față de ultima raportare.

”Astfel, lucrările pe acest lot de peste 9 kilometri, cu tot cu drum de legătură, sunt realizate în proporție de aproape 40%. De altfel, ministrul Transporturilor Cătălin Drulă include acest lot în previziunile sale privind inaugurările de autostrăzi în 2021”, scrie economica.net.

Urmează constructorul român Dorinel Umbrărescu, care a ajuns pe tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova – Pitești (DX12) la un stadiu al lucrărilor de peste 75%, cu un avans de 5 procente de la ultima raportare.

Pe locul trei al podiumului se află italienii de la Tirrena Scavi au ajuns în luna aprilie la un grad de execuție de 21,30% pe lotul 1, raportând un progres de 3,7 puncte procentuale după mai multe luni de stagnare/lipsă raportări.

Sursa foto

Vizualizari: 1076

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus