Marţi,
15.06.2021
Innorat
Acum
11°C

Proiectul artistic Segni mossi ajunge la Sibiu. Ateliere de explorare a relației dintre dans și semnul grafic pentru adulți și copii

Proiectul artistic Segni mossi ajunge la Sibiu. Ateliere de explorare a relației dintre dans și semnul grafic pentru adulți și copii

Sibiul va găzdui în luna iunie un eveniment educațional pentru copii și adulți dezvoltat de artistul vizual Alessandro Lumare și coregrafa Simona Lobefaro pentru a explora relația dintre dans și semnul grafic. Segni mossi este un proiect artistic care va aduce două zile pline de practica de grup (de lucru), pentru a experimenta alături de copii, adolescenți și adulți, în medii școlare, sociale, teatrale, de dans sau educație artistică. Organizatorii spun că este o experiență care implică și o oportunitate de creștere personală.

În perioada 5 – 6 iunie, în Sibiu vor fi prezenți artistul vizual Alessandro Lumare și coregrafa Simona Lobefaro pentru a le oferi celor care doresc proiectul artistic Segni mossi, un proiect de cercetare creat în anul 2014 de cei doi artiști pentru a experimenta interacțiunea dintre dans și grafică atât la copii cât și la adulți. Din anul 2015, cei doi desfășoară cursuri de formare și ateliere de lucru în peste 20 de țări.

La evenimentul de la Sibiu pot participa educatori, dansatori, terapeuți de artă, curioși sau oricine este deschis către a experimenta relația cu propriul corp într-un context diferit. Printre temele abordate se numără mecanismul și deteriorarea, imprevizibilul, echilibrare, partea din spate, necunoscutul, efectivele sau norii.

Sâmbătă, 5 iunie, atelierul va avea loc între orele 14.00 și 19.00, iar duminică, 6 iunie, între 9.00 și 14.00.

Toate datele despre evenimentul de la Sibiu adresat adulților le găsiți AICI (https://www.facebook.com/events/1250637955351995/) și despre evenimentul adresat copiilor și părinților le găsiți AICI (https://www.facebook.com/events/1250637955351995/)

Cei interesați despre ce înseamnă acest proiect pot citi AICI (https://art-nativ.ro/segni-mossi-cine-si-de-ce/).

Credit foto: ArtNativ

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus