Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Universitatea ”Lucian Blaga” începe preînscrierile pentru Admiterea 2021

Universitatea ”Lucian Blaga” începe preînscrierile pentru Admiterea 2021

Conducerea Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu a anunțat marți, într-un comunicat de presă, deschiderea platformei de preînscrieri și înscrieri la programele de licență și master pentru sesiunea iulie 2021, aceasta reprezentând prima etapă a procesului de admitere online.

Astfel, începând din 10 mai, elevii claselor a XII-a și absolvenții de liceu se pot preînscrie/ înscrie online pentru admiterea la studii universitare de licență din cadrul ULBS. De asemenea, studenții din ani terminali și absolvenții de studii de licență se pot preînscrie/ înscrie online pentru admiterea la studii universitare de master din cadrul ULBS

”Și anul acesta, întregul proces de înscriere va fi realizat online, pe platforma https://admitere.ulbsibiu.ro/, unde candidații vor putea completa informațiile solicitate și vor putea încărca documentele necesare. Candidații care dețin toate documentele (inclusiv diploma de BAC sau licență) vor putea finaliza procesul de înscriere, iar cei care urmează să susțină examenele finale în acest an, vor avea posibilitatea de a încărca. ulterior, doar documentele care le lipsesc, cu respectarea calendarului de admitere (https://admitere.ulbsibiu.ro/articol/62/calendar)”, se arată în comunicatul citat.

Reprezentanții ULBS spun că în momentul se față sunt cunoscute locurile alocate de minister, însă nu acestea au fost defalcate pe facultăți sau împărțite pe fiecare specializare în parte. Important de menționat, totuși, este că numărul locurilor va rămane similar cu cel din anii trecuți.

Cei interesați mai trebuie să știe și faptul că în calendarul admiterii este cuprinsă etapa preînscrierilor (cu două subetape: operaționalizarea platformei și preînscrierea sau încărcarea dosarelor), etapa înscrierilor (completarea tuturor informațiilor și definitivarea dosarelor, acolo unde este cazul), validarea dosarelor, desfășurarea concursurilor, afișarea rezultatelor, confirmarea locurilor, înscrierea la modulul psihopedagogic, desfășurarea concursului de admitere la modulul psihopedagogic, afișarea rezultatelor și confirmarea acestora.

Informațiile privind preînscrierile/ înscrierile la admiterea în cadrul ULBS sunt disponibile pe site-ul https://admitere.ulbsibiu.ro/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2035

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Georgescu Felicia

Acum 2 ani

Bunaziu am absolvit Fac Economie Petre Andrei Iasi Fumante verde banci as dori sa intreb daca pot sustine examenul licenta la facultatea dvs.Multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus