Luni,
27.09.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Administrația județului își cumpără trei mașini noi. ”Plug-in hibrid”

Administrația județului își cumpără trei mașini noi. ”Plug-in hibrid”

Consiliul Județean Sibiu a lansat o procedură de achiziție a trei autoturisme, pentru care cere ca alături de motorul termic să existe și un motor electric, a cărui baterie să poată fi încărcată de la priză.

Echivalentul a 105.000 de euro, cu tot cu TVA, a alocat Consiliul Județean pentru achiziția a trei mașini hibrid. ”Din valoarea totală se va scădea contravaloarea a trei vouchere pentru programele Rabla și Rabla plus, în cazul în care se va obține respectiva finanțare”, se arată în caietul de sarcini elaborat de reprezentanții CJ Sibiu pentru această achiziție.

Din cele trei mașini, două vor fi identice, pentru cea de-a treia specificațiile minime impuse fiind ușor modificate. Pentru toate autoturismele, bateria trebuie să aibă o capacitate de minim 12 kWh, iar puterea dezvoltată de motoare va trebui să fie de minim 134 de CP. Alimentarea motorului termic trebuie să fie cu benzină, iar printre dotările solicitate se numără și ”funcția Eco-mode sau echivalent”. 

Spre diferență de primele două, pentru cel de-al treilea autoturism hibrid, CJ a întocmit specificații care prevăd o gardă la sol mai mică (135 față de 150 de mm), un port bagaj mai mic (minim 450 de litri față de minim 600 de litri pentru celelalte două), dar și ”trapă portbagaj electrică și senzor de deschidere (pedală virtuală)”, ”detector oboseală șofer” precum și dotarea cu ”pachet fumători cu scrumieră mobilă”.

Anul de producție al mașinilor trebuie să fie 2021, iar garanția solicitată este de minim trei ani sau 100.000 de km. Termenul limită de depunere a ofertelor de către dealerii interesați a fost fixat pentru ziua de 24 mai 2021.

Consultă aici specificațiile tehnice solicitate pentru mașinile Plug-in hibrid pe care le cumpără CJ Sibiu

Vizualizari: 1565

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Asddfasdf

Acum 4 luni

de ce nu solicitati consiliului judeteana sa spuna si pentru cine sunt cuparate aceste masini sa stim si noi fundamentul cui se va plimba prin ele mai ales cea cu garda coborata si minim 134 CP (pentru ce atatia cai putere merge la intrecere) daca tot cumpara din banii nostri sa stim pentru ce... nu mai au masini sau favoritismele sunt in floare?...
Raspunde

Crocodilul

Acum 4 luni

Puteti modifica stirea in : consiliul judetean sibiu vrea 3 masini skoda octavia.
Raspunde

Prefectul

Acum 4 luni

Masinile vor fi Skoda. Cerintele din caietul de sarcini sunt personalizate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus