Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
27°C

Primul caz de COVID-19 în școli, după aproape o săptămână

Primul caz de COVID-19 în școli, după aproape o săptămână

Astăzi, 13 mai, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu anunță primul caz de infectare cu SARS CoV-2 într-o unitate de învățământ. Este vorba despre un cadru didactic de la Școala Gimnazială din Sadu. 26 de elevi de clasa a II-a vor învăța în sistem on line.

 Joi, 13 mai, din cauza cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 sau a celor de contact direct cu persoanele infectate cu acest virus. Sibiu, un număr de 26 elevi din județul Sibiu au început cursurile în sistemul de învățare online, deși trebuiau să fie prezenți fizic la ele.

Orele se desfășoară în sistem online la clasa a II-a de la Școala Gimnazială „Samuil Micu” Sadu, un cadru didactic fiind testat pozitiv (26 elevi vor învăța în sistem online).

De la debutul semestrului II al anului școlar 2020-2021 (luni, 8 februarie), un număr de 132 cadre didactice (69 au desfășurat ore față în față) și 130 preșcolari și elevi (87 dintre ei au participat la cursuri) au fost depistați pozitivi la virusul SARS-CoV-2.

Astăzi, 13 mai, în județul Sibiu un număr de 19 538 elevi (30,20%)  desfășoară orele în sistem online.

Sursa foto: Arhiva TS

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus