Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Bătut cu bâta și casa distrusă cu drujba

Bătut cu bâta și casa distrusă cu drujba

Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, trei bărbați au intrat cu forța în casa unui tânăr de 21 de ani, au distrus ușa unei camere cu drujba și l-au lovit cu bâta în cap. 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr i-au reținut ieri pe trei bărbați, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere. În vârstă de 22, 27, respectiv 31 de ani, domiciliați în Hamba, bărbații sunt bănuiți că, la data de 10 mai, în jurul orei 23:45, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, ar fi pătruns fără drept în locuința unui consătean în vârstă de 21 de ani, pe care l-ar fi lovit cu o bâtă din lemn în zona capului, ulterior distrugând cu o drujbă ușa unei camere. După incident, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea, relatează polițiștii sibieni.

În cursul acestei zile, cei reținuți urmează să fie prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus