Vineri,
18.06.2021
Parțial Noros
Acum
25°C

VIDEO - ”E un viaduct spectaculos ca lucrare în cadrul proiectului Sibiu-Pitești”. De vorbă cu ing. Vlad Oțet, reprezentant PORR

VIDEO - ”E un viaduct spectaculos ca lucrare în cadrul proiectului Sibiu-Pitești”. De vorbă cu ing. Vlad Oțet, reprezentant PORR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a postat sâmbătă un videoclip cu inginerul Vlad Oțet, reprezentant PORR, care lucrează la tronsonul de autostradă Sibiu-Boița, parte din autostrada Sibiu-Pitești.

Vlad Oțet a precizat că în afară de perioada firească de concedii pe tot întinsul șantierului s-a lucrat constant si lucrările nu au fost oprite.

În același timp, lucrările la partea de structuri au continuat și pe timp de iarnă cu protecțiile aferente și specifice șantierului.

”La parte de terasamente, având în vedere că nu am putut executa lucrări în ramblee, pentru a nu opri munca am pornit lucrările de excavație și am încercat să stocăm cât mai mult material pe partea de autostradă. Ulterior, am început să executăm lucrările la rambleu. Nu am stat nici măcar în perioada când nu s-a putut lucra la terasament. Aici la viaduct la kilometrul 12 suntem în proporție de 90% în procesul de finalizare pentru elevații. Lucrăm la partea de suprastructură. Viaductul este împărțit în două lucrări de suprastructură. În ce privește betonarea, vorbim de cofraje glisante ce se toarnă direct. Nu există elemente prefabricate. Se toarnă direct și se detensionează la fața locului. E un viaduct spectaculos ca lucrare în cadrul proiectului Sibiu-Pitești”, a explicat Vlad Oțet.

Întregul interviu poate fi urmărit mai jos:

Sursa: CNAIR

Vizualizari: 9949

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Marius

Acum 1 lună

De aceea se prabuseau la vant puternic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus