Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Iohannis: Este imperativ să găsim soluţii pentru redeschiderea cât mai multor tipuri de evenimente culturale

Iohannis: Este imperativ să găsim soluţii pentru redeschiderea cât mai multor tipuri de evenimente culturale

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este imperativă găsirea unor soluţii pentru redeschiderea cât mai multor tipuri de evenimente culturale, arătând că i-a cerut ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu, să fie deschis la toate soluţiile care sunt sigure din punct de vedere sanitar şi care îi pot ajuta pe cei din industria spectacolelor.

"În privinţa evenimentelor culturale, este imperativ să găsim soluţii pentru redeschiderea cât mai multor tipuri de evenimente, atât în exterior, cât şi în interior. Este evident rolul important pe care îl are cultura în revenirea la normalitate. Mă bucur că sunt proiecte pilot în acest domeniu şi sper că în curând artiştii îşi vor putea relua contactul nemijlocit cu un public cât mai larg. I-am cerut în mod expres ministrului Culturii să fie deschis la toate soluţiile care sunt sigure din punct de vedere sanitar şi care îi pot ajuta pe cei din industria spectacolelor, unul dintre domeniile cele mai afectate de restricţiile impuse de pandemie", a spus preşedintele Iohannis, citat de Agerpres, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

El a arătat că sunt proiecte foarte bune pregătite şi s-a declarat foarte convins că, în săptămânile care urmează, campania de vaccinare va primi noi forme atractive.

"Sper foarte mult că putem să-i convingem pe majoritatea românilor să se vaccineze", a mai afirmat Iohannis.

Şeful statului a avut o şedinţă de lucru cu prim-ministrul Florin Cîţu şi membri ai Guvernului pe tema campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Miron Florea

Acum 2 ani

Deci CIRC intai ca PAINE nu aveti sa dati...
Raspunde

Munteanu

Acum 2 ani

Este imperativ sa deschideti scolile, Herr Prezident! Altfel, de unde cultura? De pe ogoarele patriei, ogoare pe care le-ati vandut strainilor...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus