Luni,
14.06.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

O echipă de frizeri din Sibiu a tuns gratuit copiii din Ruja

O echipă de frizeri din Sibiu a tuns gratuit copiii din Ruja

Aproximativ 20 de frizeri din echipa Barbers Arena au ajuns weekend-ul trecut în satul Ruja unde le-au dăruit copiilor o mică bucurie, oferindu-le acestora tunsori gratis.

„Ne bucurăm de încă o acțiune reușită, alături de frizeri din Sibiu. Am fost sa ne încărcăm cu energie pozitivă de la copilașii ( și nu doar copilași ) din satul Ruja, Agnita. Totodată mulțumim și primei afaceri care s-a alăturat cauzei noastre, Pizzeria Pomodore Sibiu și lui Morar Cătălin pentru donație. Sperăm ca pe viitor să atragem cât mai multe afaceri din diferite domenii care să se alăture acestei cauze și totodată să descoperim și frumusețea țării noastre din jurul munților Carpați. Echipa Barbers Arena vă mulțumește și vă încurajează să participați la cât mai multe acțiuni de voluntariat” scriu cei de la Barbers Arena pe pagina lor de facebook.

Barberul Radu Beșliu spune că  toți copiii au fost foarte bucuroși și că întreaga echipă este entuziasmată pentru că a putut aduce  fericirea pe chipul acestora. „Am acordat o deosebită atenție copiilor. Ei s-au arătat foarte încântați de schimbările de look, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure și să ne facă să continuăm aceste acțiuni”.

Echipa Barbers Arena nu se află la prima acțiune de acest fel. La finalul lunii aprilie, locuitorii din Țichindeal și copiii de la Gulliver au fost tunși gratuit de stiliștii sibieni.

Citește și „Locuitorii din Țichindeal și copiii de la Gulliver tunși gratuit de stiliștii sibieni”

Vizualizari: 704

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus