Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Efectivul Serviciului Rutier va fi suplimentat după cercetarea penală a 25 de polițiști

Efectivul Serviciului Rutier va fi suplimentat după cercetarea penală a 25 de polițiști

După ce 25 de polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene al IPJ Sibiu sunt urmăriți penal pentru corupție, mită și fals în acte, efectivele biroului vor fi suplimentate cu agenți rutieri din județ. ”Avem resurse să suplinim activitatea agenților de poliție rutieră care fac acum obiectul acestei investigații penale”, spun surse din cadrul IPJ Sibiu.  

Efectivul Serviciului Rutier este grav afectat de un dosar de corupție ce a fost prezentat astăzi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Cei 25 de polițiști sibieni vizați astăzi de perchezițiile Direcției Generale Anticorupție sunt acuzați de mai multe infracțiuni de corupție, mită, de serviciu și fals în acte. Procurorii vorbesc despre 115 acte de luare de mită şi peste 100 de persoane care ar fi oferit. Agenții de poliție rutieră nu ar fi constatat săvârșirea unor fapte contravenționale la regimul rutier, iar, în schimbul acestei „iertări de sancțiune”, contravenienții ar fi sponsorizat echipa de fotbal a I.P.J. Sibiu, întocmindu-se contracte de sponsorizare cu diferite sume de bani acestei echipe din care făceau parte și acești lucrători de poliție. Mai multe detalii puteți citi aici.

Vizualizari: 3913

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus