Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-6°C

Peste 800 de elevi din Cisnădie, Ocna Sibiului și Șelimbăr se întorc de mâine la școală

Peste 800 de elevi din Cisnădie, Ocna Sibiului și Șelimbăr se întorc de mâine la școală

Alte trei localități ale județului Sibiu au intrat în scenariul verde. Este vorba despre Șelimbăr, Cisnădie și Ocna Sibiului. Astfel, peste 800 de elevi se vor întoarce de mâine la școală. Sibiul are 218 unități școlare aflate în scenariul verde și 136 de unități în scenariul galben, potrivit informațiilor primite de la Inspectoratul Școlar Județean.

Având în vedere HOTĂRÂREA nr. 49/19.05.2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu privind aprobarea scenariilor în cazul unităţilor de învăţământ din judeţul Sibiu, începând cu data de 20 mai încă 837 de elevi din unitățile de învățământ ce aparțin localităților Șelimbăr, Cisnădie și Ocna Sibiului se întorc în sălile de clasă.

Potrivit informațiilor transmise de prof. Constantin Dincă, purtător de cuvânt al ISJ Sibiu, în scenariul 2 (rata de incidență peste 1 la mie) se mai află 136 de unități de învățământ din localitățile Roșia, Poiana Sibiului, Sadu, Slimnic, Copșa Mică, Poplaca, Porumbacu de Jos, Arpașu de Jos, municipiul Sibiu, Cristian, Șeica Mică, Gura Râului și Chirpăr. Aici preșcolarii, elevii din ciclul primar, clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a, anul III profesională, ultimul an al școlilor postliceale și cei din învățământul special se vor prezenta la școală cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.

De asemenea, în scenariul 1 (rata de incidență cel mult egală cu 1 la mie) se află 218 de unități de învățământ din restul U.A.T-urilor. În unitățile de învățământ aflate în aceste localități toți preșcolarii și elevii vor merge fizic la școală.

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Munteanu

Acum 8 luni

Fericitii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus