Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

După ce a demisionat, Coldea candidează din nou pentru conducerea Spitalului Județean Sibiu

După ce a demisionat, Coldea candidează din nou pentru conducerea Spitalului Județean Sibiu

Medicul Liliana Coldea este unul dintre cei trei candidați care și-au depus dosarele pentru postul de manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu. Ceilalți doi candidați sunt din afara județului Sibiu și toate trei dosarele au fost admise. Rezultatele finale ale acestei etape vor fi publicate în 25 mai, potrivit calendarului de concurs.

Mați, 18 mai a fost ziua în care trei persoane și-au depus dosarele pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu. Printre aceste persoane se numără și medicul Liliana Coldea. Aceasta a mai ocupat funcția de manager al spitalului în perioada 8 mai - 18 noiembrie 2020, când și-a dat demisia în urma mai multor scandaluri și după ce, Raluca Turcan, care la acea vreme ocupa funcția de vicepremier, i-a cerut public să facă acest lucru. După demisie, dr. Liliana Coldea s-a întors ca și cadru medical la Spitalul CFR, acolo unde fusese manager din anul 2015 și până în mai 2020 când a luat consursul pentru a conduce Spitalul Județean. 

Alături de Dr. Liliana Coldea și-au mai depus dosarele și Cristina Floricica Neagu și Daniela Bozga.

Potrivit președintelui comisiei de concurs, Cornel Benchea, celelalte două persoane sunt din afara județului Sibiu, dar cu experiență în domeniul medical. 

„Toate trei dosarele au fost admise. Sunt complete. Sunt două persoane din afara județului Sibiu. Sunt cu experiență, una chiar în cadrul unui spital și una în cadrul unei firme de aparatură medicală având legături cu spitalele. Dosarele sunt în regulă, dar au unele deficiențe. O să le studiem planurile în detaliu și vom verifica informațiile, cifrele care sunt acolo, pentru că asta ne interesează să vedem cum sunt interpretate datele”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Cornel Benchea, președintele comisiei de concurs.

Afișarea finală, după contestații, a selecției de dosare, va avea loc în 25 mai. În 26 mai proiectele de management admise vor fi făcute publice, iar în data de 2 iunie va avea loc susținerea proiectului de management.

În 8 iunie, în urma afișării rezultatelor finale, se va cunoaște noul manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Rezultatele concursului de dosare le găsiți pe pagina Spitalului Județean

Sursa Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

7 comentarii

Turbo

Acum 1 an

Hmmm...! Oare sa-mi fac asig privata de sanatate?
Raspunde

Ada Abrudean

Acum 1 an

Probabil ca aceasta cucoana are deja postul asigurat, iar ceilalti doi candidati au doar rolul de "iepurasi" ca sa nu bata chiar atat de tare la ochi "reinscaunarea" incompetentei Coldea.
Raspunde

Teleorman uber alles

Acum 1 an

Rar mi-a fost dat sa vad un judet si un municipiu atat de capusate de o conducere hidoasa si incompetenta! Presedinta CJ, primarita, prefectul, directorul spitalelor, etc, toti niste paduchiosi oribili!
Raspunde

John doe

Acum 1 an

"Să faci acelaşi lucru în mod repetat, aşteptând rezultate diferite", e o... "artă"
Raspunde

Mister

Acum 1 an

Si ne miram ca avem spitalul cum il avem ?
Raspunde

Birtu

Acum 1 an

Daca nu stiti asta dupa atata vreme,totul se aranjeaza in culise,iar concursurile se tin de fatada! Asa unde sint posturi caldute,la celelalte se fac aranjamente mai putin.
Raspunde

Gogâie

Acum 1 an

Cât tupeu poate să aibă femeia aceasta!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus