Duminică,
29.05.2022
Acum
0°C

Se redeschide Centrul Cultural Ion Besoiu

Se redeschide Centrul Cultural Ion Besoiu

Reprezentanții Centrului Cultural Ion Besoiu anunță că începând de vineri, 28 mai, centrul își reia activitatea. Astfel, copiii sunt invitați la Zilele Filmului pentru Copii, cu filme noi de animație.

„Cea mai mare și modernă sală de spectacole din Sibiu, Sala Mare și Sala Mică (complet renovată) vă stau la dispoziție cu 300 de locuri, să vă bucurați de spectacole de calitate, în condiții de deplină siguranță. În toată această perioadă dificilă, am fost alături de publicul nostru. În luna august a anului trecut am inaugurat Terasa cu flori, în cadrul conceptului ‘’cinema boutique’’, unic in Sibiu”, transmit reprezentanții centrului cultural Ion Besoiu într-un comunicat de presă.

În data de 27 mai, la  Centrul Cultural ‘’Ion Besoiu’’ vor concerta cei de la Direcția 5. 

„Totodată, am pregatit pentru publicul nostru iubitor de cinema prețuri noi, reduse și oferte speciale la meniuri, care vor face și mai placută reîntalnirea cu experiența spectacolului cinematografic”, mai transmit aceștia.

Biletele la cinema se pot achiziționa online sau direct la Casa de bilete a Centrului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus