Sâmbătă,
18.09.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru și ne plimbăm cu bicicletele

Ce facem în weekend? Vizionăm spectacole de teatru și ne plimbăm cu bicicletele

În acest weekend avem parte atât de evenimente dedicate adulților, cât și copiilor. Mergem la teatru, ne plimbăm cu bicicletele, participăm la cursa de rățuște online și  la ateliere creative.

Vineri, 21 mai

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

La ora 17, la Sibiu se desfășoară eco-weekend-ul. Organizatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 19, la Fabrica de cultură se joacă spectacolul „Cerere în căsătorie”, în regia lui Robert Raponja. Informații despre piesa de teatru găsiți și aici.

În acest final de săptămână are loc pentru al șaselea an consecutiv competiția Triada MTB Avrig. Informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

 

Sâmbătă, 22 mai

Începând cu ora 10, la Gura Râului se desfășoară un târg de primăvară, cu produse și obiecte artizanale și de meșteșug din localitate. Informații suplimentare aflați de aici.

La ora 11, la Teatrul Gong micuții pot vedea spectacolul „Prințesele Spion” recomandat celor cu vârsta de peste trei ani. Prețul unui bilet este 12 lei, iar durata spectacolului este de 60 de minute. Detalii găsiți aici.

Tot în acest weekend are loc și Cursa de rățuște organizată de cei de la Rotaract Sibiu. Evenimentul se desfășoară online, sâmbătă, de la ora 13.

Duminică, 23 mai

De la ora 10 are loc evenimentul 10 ani de Tură în Natură, iar pentru a celebra împreună 10 ani de activitate asociația vă invită duminică la o tură de biciclete pe ruta Sibiu - Rusciori - Mag - Amnas - Topârcea - Ocna Sibiului - Sibiu. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot de la ora 10, Teatrul Gong organizează „Atelierul de Meșterilit - Lampioanele primăveri”, coordonat de Aurelia Călinescu. Mai multe detalii găsiți aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus