Luni,
26.07.2021
Partial Noros
Acum
29°C

Peste 77% din cadrele didactice ale ULBS sunt vaccinate împotriva COVID-19

Peste 77% din cadrele didactice ale ULBS sunt vaccinate împotriva COVID-19

Peste 77% din cadrele didactice ale Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu (ULBS) s-au vaccinat împotriva COVID-19, ceea ce înseamnă peste 500 de persoane, informează un comunicat de presă al instituției.

"Un procent de peste 77% din cadrele didactice ale Universităţii 'Lucian Blaga' din Sibiu s-au vaccinat până acum împotriva COVID-19. Din totalul de 690 de cadre didactice ale ULBS, un număr de 492 persoane (72,3 %) s-au vaccinat cu ambele doze, iar 44 de persoane s-au vaccinat cu o singura doză şi aşteaptă rapelul. Numărul celor care nu au primit nicio doză de vaccin este de 154 de persoane (22,32 %)", se precizează în comunicatul ULBS.

De la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, la nivelul judeţului Sibiu s-au administrat 179.530 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2. Până în momentul de faţă au fost imunizate, în total, 105.621 persoane cu prima doză de vaccin şi 73.909 persoane cu cea de-a doua doză, potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu.

(Agerpres)

Vizualizari: 865

Comentarii

2 comentarii

Gigi contra

Acum 2 luni

Da. L-am vazut si pe dl. Vancu la televizor, recomandandu-ne sa ne vaccinam. In ce calitate face aceasta recomandare? In calitate de scriitor, de profesor, de traducator sau de mare formator de opinie? (A fost cu rezistii, cu vavedem din Sibiu - sper ca-i place unde am ajuns si ce guvern avem). Oare cei care fac acest tip de publicitate vaccinului sunt remunerati?
Raspunde

Munteanu

Acum 2 luni

Ai dreptate. S-au vaccinat "profesorii" de la L. Blaga de teama sa nu ramana fara portofoliu si cu portofelul gol!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus