Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Profesorii din Rusciori le-au construit copiilor un loc de joacă

Profesorii din Rusciori le-au construit copiilor un loc de joacă

Vineri, 21 mai, la Școala Primară din Rusciori a fost inaugurat un loc de joacă care va bucura peste 90 de copii. La inaugurare au participat cadre didactice din școală, reprezentanți ai primăriei, localnici și invitați dintre sponsorii care au susținut acest proiect. Investiția a fost de aproximativ 35.000 de lei, bani strânși în urma unui proiect care a participat la Maratonul Internațional Sibiu, ediția din anul 2000.

În ultima zi a săptămânii trecute la Școala Primară din Rusciori a fost moment de bucurie. Reprezentanții școlii, ai primăriei și localnici au luat parte la inaugurarea unui loc de joacă pentru micuții școlii. 91 de copii se vor bucura de acest nou loc de joacă, una dintre cele mai importante investiții ale școlii.

Prof. Vasile Sebastian Morar (foto stânga), prof. Nicoleta Maria Loloiu (foto centru) și prof. Ramona Ciocîrlan (foto stânga)

„Anul 2014 a fost un an de referință atât pentru profesorii cât și pentru elevii Școlii Primare din localitatea Rusciori. A fost anul în care ne-am mutat din clădirea veche a școlii, în clădirea cea nouă, o clădire la standarde europene, care să faciliteze procesul de învățământ. De atunci, an de an, atât eu cât și colegii mei ne-am străduit să aducem îmbunătățiri școlii prin diferite proiecte, parteneriate sau sponsorizări. De departe, cel mai important proiect al nostru este construirea locului de joacă pentru elevii școlii. Am scris acest proiect împreună cu Ramona Ciocîrlan și Nicoleta Loloiu, colegele mele, cărora vreau să le mulțumesc. Am înscris proiectul în cadrul Maratonului Intrenațional Sibiu, ediția 2020, am fost acceptați, după care a urmat un an de muncă grea, de obținere de sponsorizări, de a face oamenii să creadă în scopul nostru și în final am reușit”, spune Vasile Sebastian Morar, profesor la școala din Rusciori.

Elisabeta Răulea, directoarea școlii de 36 de ani a fost unul dintre susținătorii principali ai proiectului. Toți cei implicați în ridicarea locului de joacă de la școală mulțumesc tuturor persoanelor de bine care s-au alăturat proiectului și au pus umărul la realizarea lui.

„Aș vrea să aduc mulțumiri oamenilor care au crezut în noi și ne-au ajutat: domnului primar Valentin Ristea; domnului viceprimar Sorin Pleșca; domnului Vasile Sărac - directorul Thimm Packaging; domnului Adrian Echert - directorul Wood-Mizer; doamnei Lucia Sevestrean - manager Fundația Comunitară Sibiu; doamnei inspector școlar general Monica Munteanu și nu în ultimul rând, unui om dedicat, implicat, cu suflet mare și un adevărat leader care și-a dedicat ultimii 36 de ani din viață Școlii Gimnaziale Șura Mică și anume, doamna directoare Răulea Elisabeta. Vă mulțumim tuturor!” mai spune profesorul Vasile Sebastian Morar.

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus