Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Poliţiştii locali din Copşa Mică, puşi să alunge câinii ciobăneşti de pe traseul Via Transilvanica

Poliţiştii locali din Copşa Mică, puşi să alunge câinii ciobăneşti de pe traseul Via Transilvanica

Primăria Copşa Mică anunţă pe pagina de Facebook că poliţiştii locali din acest oraş vor verifica periodic traseul Via Transilvanica din această localitate, pentru a se asigura că ciobanii din zonă nu îşi mai lasă câinii nesupravegheaţi ca să atace turiştii.

"Începând din această săptămână, un echipaj al Poliţiei Locale Copşa Mică va verifica periodic partea din traseul Via Transilvanica care trece prin oraşul Copşa Mică. În zona de lângă Târnăvioara se va verifica inclusiv ca ciobanii din vecinătate să nu mai lase câinii nesupravegheaţi (creând astfel probleme drumeţilor). Astăzi o echipă de la Primărie, compusă din dl. Primar, dl. Viceprimar, responsabilul pe domeniul Cultura/Sport şi şeful Poliţiei Locale, a făcut o verificare a traseului. Ca de obicei pe traseu s-au găsit "vestigii" de plastic, semn al parcurgerii traseului de către ...... . Peste 2 săptămâni vom organiza o drumeţie ecologică în zonă pentru a curăţa traseul de aceste deşeuri de plastic. Vom reveni cu amănunte", este mesajul publicat marţi pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Copşa Mică.

Anul acesta şi cel viitor sunt numiţi de Consiliul Judeţean (CJ) anii drumeţiei în judeţul Sibiu. Preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că intenţionează să încheie protocoale cu toate instituţiile publice, pentru a atrage în condiţii de siguranţă turişti pasionaţi de drumeţie în judeţ.

(Agerpres)

Alin Petrică

de Alin Petrică

Alin Petrică

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus