Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Restricții de trafic pe A1. Se lucrează în zona Șelimbăr și la tunelul de la Cristian

Restricții de trafic pe A1. Se lucrează în zona Șelimbăr și la tunelul de la Cristian

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 26 mai, pe autostrada A1 Deva – Sibiu sunt impuse mai multe restricții de circulație, pentru efectuarea unor lucrări, astfel:

- km. 238+650 de metri – 238+800 de metri, pe sensul de mers către Deva, pe raza localității Șelimbăr, jud. Sibiu, sunt instituite restricții de circulație pentru banda numărul 2, în vederea înlocuirii rostului de dilatație;

- km. 255+800 de metri – 256, sensul de deplasare Sibiu - Deva, pe raza localității Cristian, jud. Sibiu, sunt instituite restricții de circulație pentru banda de urgență și prima bandă, în vederea efectuării unor lucrări de reparație la partea carosabilă, între orele 08:30-18:00;

- km. 257+800 de metri – 258, sensul de deplasare Sibiu - Deva, pe raza localității Cristian, jud. Sibiu, sunt instituite restricții de circulație pentru banda de urgență și prima bandă, întrucât au loc lucrări de reabilitare a drumului, în intervalul orar 08:30 - 18:00;

- km. 264 - 264+400, sensul de deplasare Sibiu - Deva, pe raza localității Cristian, jud. Sibiu, sunt instituite restricții de circulație pentru banda de urgență, întrucât se efectuează de lucrări la tunel, în intervalul orar 08:30 - 17:00.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării direcției.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1107

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 2 ani

nici macar toate becurile nu sunt in stare sa la schimbe...sa nu mai vorbim de indicatoare care sunt toate ruginite!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus