Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Meciul FC Hermannstadt – CS Mioveni se va juca cu suporteri în tribune. 10 lei costă biletul

Meciul FC Hermannstadt – CS Mioveni se va juca cu suporteri în tribune. 10 lei costă biletul

Conducerea echipei FC Hermannstadt a anunțat joi că returul barajului de menținere/ promovare în Liga 1 se va juca cu spectatori în tribune. Conform reglementărilor în domeniu,  accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 25%.

Prin urmare, FC Hermannstadt scoate la vânzare 1950 de bilete pe site-ul bilete.ro și într-o locație stabilită ulterior. Prețul unui bilet va fi 10 lei.

”Toți cei care vor să asiste la acest meci, inclusiv copiii, trebuie să prezinte la intrarea în stadion un act de identitate alături de dovada vaccinului împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la rapel, sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore. De asemenea, aceștia pot prezenta rezultatul negativ, avizat din punct de vedere medical, al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”, au transmis reprezentanții echipei sibiene.

În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere, iar spectatorii din tribune au obligația să nu părăsească locul alocat pe toată durata meciului

Accesul în arenă este permis doar cu genți mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4, iar accesul cu mâncare sau băutură este interzis.  Aceste norme sunt elaborate în conformitate cu protocolul medical elaborat de Federatia Română de Fotbal și Ministerul Sportului.

”După un an plin de încercări, ne vedem iar pe stadion! Suntem mult mai atenți, mai responsabili și dornici să demonstrăm asta la un meci ce poate face diferența! Vom da totul în teren, dar și voi în tribune. Avem nevoie de sprijinul vostru pe stadion, dar mai ales de promisiunea că veți respecta regulamentul și normele sanitare pentru combaterea răspândirii viruslui SARS-CoV-2. Un bliet cumpărat la meciul retur de baraj înseamnă un pas în plus spre normalitate”, mai transmit reprezentanții echipei sibiene.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4724

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus