Marţi,
27.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Idei mari, planuri concrete: O agenție de marketing din Sibiu vrea să contribuie la schimbare și să ajute

Idei mari, planuri concrete: O agenție de marketing din Sibiu vrea să contribuie la schimbare și să ajute

Lucrurile nu au fost dintre cele mai fericite pentru multe business-uri din România în ultimul an și jumătate. Ne-am adaptat toți la un nou normal, însă din păcate unele afaceri încă se chinuie să supraviețuiască, copiii din mediul rural încă nu au laptop-uri cu ajutorul cărora să participe la posibile viitoare cursuri online, iar mediul înconjurător nu s-a refăcut peste noapte. Au înțeles asta și cei de la agenția de publicitate Kemo din Sibiu. Echipa s-a hotărât să schimbe, pas cu pas, lumea din jur. Au înființat Kemo Foundation și vor să dea o mână de ajutor: vor să participe la acțiuni de plantat copaci, demarează un proiect prin care vor să strângă bani pentru a cumpăra laptop-uri copiilor din mediul rural și, nu în ultimul rând, vor să ofere, gratuit, website-uri cu cea mai performantă soluție unor business-uri afectate în ultima vreme, ONG-urilor și asociațiilor  sau centrelor care dezvoltă și întreprind acțiuni umanitare.

Cei de la Kemo au înțeles că mereu e loc și de mai bine și că dacă se poate să ofere o mână de ajutor, înseamnă că pot face lumea un loc mai bun. Recent, au lansat un produs nou pe piață, Kemo SaaS, prin care oferă o soluție inovatoare în materie de performanțe de viteză pentru website-uri, în contextul în care algoritmii Facebook și Google pun tot mai mult accent pe calitatea website-urilor și pe sistemele de securitate ale acestora. Au înțeles, însă, că nu fiecare business ori ONG care luptă să supraviețuiască ori să ajute alți oameni își vor permite să achiziționeze un astfel de pachet. Așa că s-au hotărât să ofere soluția de creare website pro bono, lunar, pentru două business-uri din domeniul HoReCa, ONG-uri sau alte asociații care se ocupă de îngrijirea bătrânilor, copiilor sau a persoanelor aflate în situații dificile. Ulterior, cei de la Kemo spun că vor crea patru astfel de website-uri, gratuit, pentru oameni care fac bine ori afaceri aflate în dificultate.

”Am discutat împreună cu echipa ce putem face și cu putem să dăm înapoi un pic din ceea ce știm să facem. Suntem conștienți că există la ora actuală afaceri care se chinuie, asociații care au nevoie de promovare și business-uri care au nevoie de vizibilitate în online. Iar noi asta facem, creăm website-uri și facem afacerile vizibile la cel mai înalt nivel de performanțe. Putem să facem asta și pentru cei care nu își permit să achiziționeze un astfel de serviciu. În fiecare lună vom crea două site-uri gratuit.”, a spus Sorin Cristea, CEO și fondatorul Kemo și Kemo Foundation.

Acces la tehnologie pentru copiii din mediul rural și acțiuni concrete pentru mediul înconjurător

Cei de la Kemo nu se opresc aici, însă. Pe agenda acestui an, în cadrul fundației nou înființate, vor să dea voce unei acțiuni la care s-au gândit demult: să ofere șansa copiilor din mediul rural să aibă acces la tehnologie. Vor să strângă bani și să achiziționeze laptop-uri pe care să le doneze copiilor care locuiesc la sat și nu au nici acum acces ușor sau complet la lumea digitalizată cu care noi avem contact zi de zi și care i-ar putea ajuta să se dezvolte armonios și să studieze ceea ce le place cu adevărat.

Mai mult, cei de la Kemo vor să se implice și în acțiuni de plantare a copacilor în zona Sibiului - orașul din care se află - pentru a face o diferență, cât de mică, dar reală în mediul înconjurător și îi încurajează și pe alții să le urmeze exemplul.

 

Mai multe detalii despre Kemo Foundation, dar și despre cum poți beneficia de soluția Kemo SaaS de creare website pro bono, ori cum te poți implica să dai o mână de ajutor în acțiunile caritabile găsești aici: https://kemo.foundation/

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus