Marţi,
07.02.2023
Parțial Noros
Acum
-14°C

Ce activități pot face copiii de 1 iunie. De la ateliere de creație până la drumeții

Ce activități pot face copiii de 1 iunie. De la ateliere de creație până la drumeții

De 1 iunie micuților din Sibiu li  se pregătesc mai multe surprize. În ziua lor liberă copiii au mai multe alternative de a-și petrece timpul. Pot alege să participe la ateliere de creație, să meargă într-o drumeție sau să participe la un târg de jucării. Și acestea sunt doar câteva dintre variante.

Muzeul Astra organizează  evenimentul „Târgul de jucării”. Activități viu colorate pentru copii, ateliere și animații, spectacole de teatru, jocuri și jucării pentru familie îi așteaptă pe micuți la muzeu. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Tot în Muzeul Astra va avea loc un atelier Magic  Painting și alte activități marca Usborne. Părinți, bunici, dar mai ales copii, acum aveți ocazia de a putea descoperi frumusețea lumii cărților Usborne. Detalii suplimentare găsiți aici.

La Nochrich, micuții pot fi inițiați în arta olăritului. Adulții se pot alătura și ei în descoperirea meșteșugului olăritului la un atelier interactiv. Atelierul va începe la ora 12.00 și durează aproximativ 2 ore și 30 minute, cu o pauză de 15 minute. Informații puteți afla de aici.

Tot de 1 iunie, Teatrul Gong le pregătește micuților spectacolul Harap Alb. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 9, copiii pot pleca într-o drumeție în Mărginimea Sibiului. Toate detaliile le găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi contra

Acum 1 an

Mai lasati activitatile! Copiii sa mai stea si cu parintii, sa discute cu ei, sa vada ce le mai trece copiilor prin cap...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus