Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Medicii de la Spitalul din Mediaș vor face teste rapide la intrarea pe stadion, înaintea meciului FC Hermannstadt-Mioveni

Medicii de la Spitalul din Mediaș vor face teste rapide la intrarea pe stadion, înaintea meciului FC Hermannstadt-Mioveni

Conducerea FC Hermannstadt anunță că o echipă de medici de la Spitalul din Mediaș va efectua teste rapide antigen, la intrarea pe stadion, pentru suporterii care vor să asiste la meciul de miercuri.

Miercuri, 2 iunie, FC Hermannstadt joacă returul barajului pentru menținerea în Liga 1 împotriva echipei CS Mioveni, de la ora 19:00, pe stadionul Gaz Metan Mediaș. La meci pot asista maxim 2.000 de persoane, conform legislației.

”În ziua meciului retur, 2 iunie, o echipă de doctori de la Spitalul Orășenesc Mediaș, va efectua teste rapide (antigen) la poarta de acces de la Tribuna 2 a Stadionului Gaz Metan Mediaș. Testările vor începe la ora 17:30, iar prețul unui test rapid va fi 30 de lei. Aceste testări vor fi făcute exclusiv pentru cei care vor să asiste la meci pe stadion, iar ele vor fi sistate la ora începerii meciului”, au transmis oficialii clubului sibian.

Important de menționat că aceste teste se adresează suporterilor care nu pot prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCT efectuat cu maxim 72 de ore înainte, sau dovada negativă a unui test antigen efectuat cu cel mult 24 de ore înainte.

Suporterii care sunt vaccinați anti-Covid, inclusiv cu rapelul, pot intra fără nicio restricție.

Până la ora transmiterii acestei știri s-au vândut 386 de bilete online. FC Hermannstadt scoate la vânzare bilete și în format fizic, astăzi și mâine, între orele 16:30-19:30 la Hotel Apollo.

În ziua meciului, dacă rămân, bilete se vor mai comercializa de la ora 16:00, la intrarea pe stadion.

Prețul unui bilet este de 10 lei.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus