Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Proiecte de investiții la Cârțișoara. Modernizarea iluminatului public și achiziționarea unei instalații de dezinsecție

Proiecte de investiții la Cârțișoara. Modernizarea iluminatului public și  achiziționarea unei instalații de dezinsecție

Primăria Cârțișoara anunță că a demarat două noi proiecte pentru modernizarea localității.

Primul proiect pentru care a fost semnat contractul de finanțare se referă la modernizarea sistemului de iluminat public din comuna Cârțișoara, mai exact în zona satului de vacanță. Al doilea proiect vizează achiziționarea unei instalații de dezinsecție și dezinfecție pentru spațiile care se află în îngrijirea primăriei.

„Sunt două proiecte importante pentru modernizarea comunei și pentru comunitatea din Cârțișoara. Primul proiect  vizează modernizarea iluminatului în satul de vacanță, iar al doilea achiziționarea unei instalații de dezinsecție și dezinfecție”, spune Vasilică Sorin Cîrţan, primarul comunei Cârțișoara.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus