Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Interecomed, prima clinică medicală privată din Cisnădie, deschisă de azi pentru pacienți

Interecomed, prima clinică medicală privată din Cisnădie, deschisă de azi pentru pacienți

Noi servicii medicale sunt la dispoziția cisnădienilor și nu numai, odată cu deschiderea primei clinici private din Cisnădie, pe strada Țesătorilor, nr. 1. Interecomed este un proiect de familie, apărut din dorința de a oferi servicii medicale de înaltă calitate prin cele 5 cabinete amenajate și 10 specialități puse la dispoziția pacienților. În cadrul clinicii se pot recolta și analize de laborator, iar una dintre noutățile aduse pe piața serviciilor de sănătate din Cisnădie o reprezintă recuperarea medicală.

Realizarea clinicii Interecomed a fost gândită anul trecut, în plină pandemie. Printre inițiatorii proiectului se află, bineînțeles, un medic, fiind vorba de dr. Cristina Rezi, care va profesa în cadrul clinicii. Proiectul a fost fondat împreună cu soțul său, Erwin Rezi, arhitect de meserie, fratele Marius Muntean, inginer mecanic, și soția acestuia, Alexandra Muntean-Ursa, inginer instalații. Deși fiecare activează în domenii diferite, și-au unit forțele pentru a pune pe picioare prima clinică medicală privată din Cisnădie, iar astăzi proiectul este pregătit pentru a-și întâmpina primii clienți.

Clinica Interecomed a fost inaugurată luni, 31 mai, în prezența mai multor medici, precum și a unor oficialități din Cisnădie, iar activitatea propriu-zisă a debutat în această dimineață.

„Prin acest proiect dorim să venim în completarea serviciilor medicale din Cisnadie, cu noi specialități. Colaborăm cu medici de renume, formând astfel o echipă tânără și ambițioasă, dornică să creeze o clinică puternică”, a declarat unul dintre fondatorii Interecomed, Marius Muntean.

Clinica vizează pacienți din Cisnădie, dar și din localitățile învecinate, inclusiv din Sibiu, acoperind o gamă cât mai diversificată de servicii medicale, de diagnostic și tratament persoanelor din aceste zone.

„Interecomed este un proiect de suflet, prin care ne dorim să fim în folosul tuturor locuitorilor din zonă. Colaborarea cu medici competenți, prezența personalului auxiliar bine pregătit și aparatura performantă sunt menite să satisfacă din toate punctele de vedere pacienții care apelează la serviciile medicale oferite de clinica noastră. Una dintre noutățile pe care această clinică le aduce în Cisnădie o reprezintă partea de recuperare medicală, prin ședințele de fizioterapie pe care noi le punem la dispoziție pacienților, alături de multe alte specialități”, a declarat dr. Cristina Rezi, medic specialist medicină internă.

Clinica oferă consultații de specialitate în următoarele domenii: medicină internă - ecografie, cardiologie, recuperare medicală - fizioterapie, endocrinologie, dermatovenerologie, gastroenterologie, obstetrică - ginecologie, urologie, reumatologie, boli pulmonare. Interecomed dispune de aparatură de înaltă performanță, precum aparatele de ecografie General Electric - Voluson E8 și General Electric - Vivid S6, dar și alte echipamente necesare pentru realizarea a diverse investigații și proceduri medicale, printre care: ședințe electroterapie, ultrasunete și laserterapie. De asemenea, în cadrul clinicii Interecomed sunt recoltate probe pentru diverse analize medicale ce vor fi realizate în cadrul laboratoarelor de specialitate partenere.

Având în prim plan grija pentru sănătatea pacienților, dar și pentru a realiza un act medical de înaltă calitate, clinica oferă clienților săi un mediu ambiant curat, elegant și familial. 

Interecomed funcționează de luni până vineri, între orele 08:00 - 20:00. Programările se fac telefonic, la numărul 0369420320, sau la recepția clinicii, cu respectarea măsurilor de distanțare fizică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus