Duminică,
13.06.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Cumpara un aparat de aer conditionat multisplit la putin peste 500 de lei!

Cumpara un aparat de aer conditionat multisplit la putin peste 500 de lei!

Desi un aparat de aer conditionat multisplit ar putea fi considerat un lux de unele persoane, necesitatea pentru acesta a devenit din ce in ce mai mare pe parcursul timpului. In prezent, multe modele de pe piata sunt insa disponibile doar la preturi ridicate. Iata de ce alternative dispui la putin peste 500 de lei in magazinul online Vollmax!

Inventor H AR2MVI-09WiFi

Aceste unitati interioare costa 622 lei/bucata, iar puterea lor este 9.000 BTU. Se pot atasa pana la 5 dispozitive de acelasi tip in interior, fiind necesar un traseu cu ramificatie. Acesta include atat conducta de gaz, cat si pe cea cu lichid, iar lungimea totala ajunge pana la 75m. In acelasi timp, este necesara cuplarea la distribuitoare.

Gama de aparate de aer conditionat multisplit Inventor include modulul USB pentru WIFI, care te ajuta sa beneficiezi de control de la distanta. Temperatura se poate modifica folosind atat telecomanda din pachet, cat si un smartphone sau o tableta.

Atunci cand are loc procesul de racire, ionii eliberati permit persoanelor din incapere sa respire un aer curat si sanatos, eliminandu-se praful si celelalte elemente daunatoare. Nivelul de protectie este influentat de Golden Fin, care reprezinta un strat de protective anticoroziv. Acesta prelungeste durata de viata a produsului, multumita proprietatilor antibacteriene.

Midea MA-12NXD0-I

Modelul MA-12NXD0-I este un aparat de aer conditionat multisplit disponibil la pretul de 639 lei si are puterea de 12.000 BTU. Desi la prima vedere te-ai putea gandi la faptul ca o sa ai un consum ridicat, eficienta energetica este cea A+. Prin urmare, facturile tale ajung cu pana la 50% mai mici decat in cazul unui aparat din categoria B sau C. Pe langa asta, este generata o cantitate redusa de emisie poluanta.

Filtrul bio elimina germenii prin afectarea structurii celulare, iar cel cu catalizator rece absoarbe formaldehida, amoniacul si alte particule asemanatoare. Consumul de energie poate fi influentat si prin intermediul functiei Gear. Aceasta permite activarea produsului la o capacitate de doar 75% sau chiar 50%, ajustarea fiind realizata in functie de temperatura de afara.

Gree GWH09AAB-K6DNA5A/I

Acest aparat de aer conditionat multisplit costa 678 ron si ofera posibilitatea climatizarii in conditii de ambient extreme, de la doua pana la cinci incinte. Poti seta programul de functionare in orice interval doresti, existand o functie de auto restart permanent activa. Aceasta este utila in cazul caderilor neprevazute de tensiune electrica si readuce functionarea la setarile initiale imediat dupa un astfel de eveniment.

O alta imbunatatire utila este dezghetarea inteligenta, care se realizeaza doar atunci cand este nevoie si sporeste gradul de confort. Aparatul depisteaza erorile aparute si dispune de un mod sleep. Acesta redirectioneaza jetul de aer spre tavan atunci cand dormi si reduce nivelul de zgomot.

Cum sa alegi un sistem de climatizare eficient?

Formula de calcul pentru capacitatea BTU se bazeaza pe ideea ca un metru cub din volumul unei incaperi corespunde unei capacitati de 50W. Asadar, pentru un spatiu de 20mp ce necesita un total de 2.500 W, se poate folosi un aparat cu puterea de 9.000 BTU. Acest raport este creat prin echivalenta dintre valoarea de 1 W si cea de 3.412 BTU/h. Alege un magazin online ca Vollmax si dispui de asistenta pentru a alege un aer conditionat multisplit!

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus