Duminică,
13.06.2021
Innorat
Acum
16°C

FOTO-VIDEO Două cascade aproape neștiute, asemănătoare cu Bigăr, la doi pași de Sibiu

FOTO-VIDEO Două cascade aproape neștiute, asemănătoare cu Bigăr, la doi pași de Sibiu

Directorul Muzeului Astra din Sibiu, Ciprian Ștefan, promovează marți pe pagina personală de facebook, două cascade aflate relativ aproape de Sibiu, asemănătoare cu Bigăr – despre care toată presa națională vuiește în ultimele 24 de ore.

”Pentru că suntem supărați de prăbușirea Cascadei Bigăr, poate vizitați Vâlcea, unde, în zona Malaia și Valea Latoriței descoperiți cascada Verde și Cascada Scoruș - cea mai înaltă cascadă din țară, aproximativ 80 metri cădere de apă, 104 metri înălțime. Nu știți de ele, nu-i așa? Normal, Vâlcea e un tezaur turistic cap-coadă, dar n-avem nicio instituție județeană care să se ocupe de promovarea turistică”, scrie Felicia Marita, autoarea postării preluată de directorul Muzeului Astra din Sibiu.

Iată cum arată cascada Verde:

Iată cum arată cascada Scoruș:

Din Sibiu până la Cascada Verde sunt 94 de kilometri, care pot fi parcurși, în condiții normale de trafic, într-o oră și jumătate. De aici se poate ajunge pe Valea Latoriței în alte 30 de minute. 

Sursa video: TimeForUs / Laurențiu Lary

Vizualizari: 32509

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus