Duminică,
13.06.2021
Innorat
Acum
16°C

O asistentă socială a Spitalului de Psihiatrie din Sibiu a încetat din viață. Era diagnosticată cu COVID

O asistentă socială a Spitalului de Psihiatrie din Sibiu a încetat din viață. Era diagnosticată cu COVID

Asistenta socială Marina Călin a încetat din viață, ieri, 8 iunie, într-un spital din Sibiu. Reprezentanții Colegiului Național al Asistenților Sociali din România - Structura Teritorială a jud. Sibiu au postat pe pagina de facebook a instituției un mesaj de condoleanțe. De asemenea, Ciprian Băcilă, managerul interimar al Spitalului de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu, acolo unde Marina Călin era asistent social, își exprimă regretul.

Asistenta socială era internată în spital după ce a fost diagnosticată cu COVID. Din păcate, evoluția bolii nu a fost una favorabilă, iar în cele din urmă, Marina Călin a încetat din viață.

Marina Călin face parte din prima generație de asistenți sociali din Sibiu. Moartea ei fulgerătoare i-a dărmat pe toți cei care au cunoscut-o. Valeria Guliman, președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali din România – Structura Teritorială a jud. Sibiu vorbește despre ea ca fiind un om dedicat, cald, empatic, un foarte bun profesionist și o bună colegă. Vestea pe care a primit-o în legătură cu moartea asistentei sociale a lăsat-o fără cuvinte și cu o durere mare în suflet. De altfel, pe pagina de facebook a instituției a fost postat un mesaj de condoleanțe.

„Mesajul de condoleanțe al Colegiului Național al Asistenților Sociali din România - Structura Teritorială a jud. Sibiu. Cu părere de rău, vă anunțăm că colega noastraă CĂLIN MARINA  asistent social - Spitalul Clinic de Psihiatrie Dr. Ghe. Preda Sibiu a pierdut lupta cu viața. Dumnezeu sa o odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate! Valeria Guliman, Președinte CNASR- ST Sibiu și echipa Structurii  Teritoriale CNASR (Loredana, Viorica, Dana, Carmen, Alina, Maria și Lavinia)”, este mesajul postat.

Lucra ca asistent social în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie din Sibiu încă din anul 1996. Întreg colectivul spitalului își exprimă regretul pentru pierderea suferită.

„D-na Marina Călin, asistent social în cadrul departamentului de asistență socială din cadrul spitalului din păcate, a încetat din viață. Era încadrată în cadrul spitalului din anul 1996. Era un profesionist desăvârșit, un om generos și atent care și-a dedicat întreaga carieră îngrijirii pacienților. Ne exprimăm regretul și sincere condoleanțe familiei îndurerate”, transmite medicul Ciprian Băcilă, managerul interimar al Spitalului Clinic de Psihiatrie.

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Joe le taxi

Acum 3 zile

“Că colega noastră a pierdut lupta cu viața”. Lăsând la o parte cacofonia, dacă s-a luptat cu viața și a murit înseamnă că a câștigat lupta. Mai bine ne-ar spune agramații dacă femeia era sau nu vaccinată, asta ne interesează.
Raspunde

Born in '73

Acum 3 zile

iar prescurtarea lu' Ghitza e Gh - asa ne-a zis profa de romana prin clasa a 5-a, a 6-a
Raspunde

Javert

Acum 3 zile

Joe are dreptate. Ar fi corect ca în statisticile care ne sunt prezentate în legătură cu bolnavii de covid (nr.de cazuri,internați,decese) să știm și câți sunt vaccinați.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus