Luni,
22.07.2024
Ploi Scurte
Acum
27°C

Patru ceremonii vor avea loc în Sibiu cu ocazia Zilei Eroilor

Patru ceremonii vor avea loc în Sibiu cu ocazia Zilei Eroilor

Joi, 10 iunie, la mai multe monumente ale eroilor din municipiul și județul Sibiu vor avea loc ceremonii de depuneri de coroane și jerbe de flori în contextul sărbătoririi Zilei Eroilor. Majoritatea ceremoniilor vor avea loc de la ora 12.00.

Structurile militare din garnizoana Sibiu vor organiza, joi, 10 iunie, în colaborare cu administraţia publică locală şi Mitropolia Ardealului, cu prilejul sărbătoririi Zilei Eroilor - Înălţarea Domnului, ceremonii de depuneri de coroane şi jerbe de flori la monumentele eroilor, după următorul program:

  • la ora 12.00 - Monumentul Eroului din Pădurea Dumbrava Sibiu;
  • la ora 12.00 - Monumentul Eroilor din localitatea Sălişte, jud. Sibiu;
  • la ora 12.00 - Monumentul Eroilor din localitatea Gura Râului, jud. Sibiu;
  • la ora 13.00 – Troița lui Mihai Viteazul din localitatea Șelimbăr, jud. Sibiu.

Desfăşurarea activităţilor va fi adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus