Duminică,
13.06.2021
Parțial Noros
Acum
17°C

Turcan: O tărăgănare a reformelor, acum, la guvernare, ar putea să ducă PNL la desființare

Turcan: O tărăgănare a reformelor, acum, la guvernare, ar putea să ducă PNL la desființare

Liderul PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține că dacă liberalii vor rata obiectivele acestei guvernări, se va putea vorbi inclusiv despre desființarea partidului. ” Eu, ca om politic, aflat în serviciul public de 16 ani, chiar și mai bine, sunt convinsă că, dacă ratăm și acest moment de reformă, vom ajunge la colapsarea unor sisteme importante, unor sisteme vitale din România și, în același timp, politic, PNL va avea o mare problemă să se mai redreseze.

Aș putea spune că o reformă acum poate să conducă la o guvernare pentru PNL de 8 ani de zile, iar o tărăgănare, acum, a reformelor, acum, la guvernare, ar putea să ducă PNL la desființare”, a spus Raluca Turcan, ieri, în cadrul unei emisiuni a televiziunii România TV.

Întrebată dacă Florin Cîțu, pe care îl susține pentru funcția supremă în PNL, poate candida pentru președinția României, Turcan a spus că este prematur să se pronunțe. ”Florin Cîțu și ca premier, și ca lider politic, va putea să finalizeze aceste reforme. Este prematur să vorbim despre candidatura la președinție (n.r. a României).”, a mai spus Raluca Turcan.

Vizualizari: 848

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Alex Muiuc

Acum 3 zile

PNL si PSD trebuie desfiintate si membrii lor aruncati in temnita fara proces! USR trebuie sa guverneze singura, chiar si fara alegeri ca prea voteaza toti analfabetii si pensionarii. Vladut Voiculescu presedinte cu mandat de 15 ani si copiii ărescolari sa ingenunchieze inaintea orelor in semn de solidaritate fata de BLM si LGBT!
Raspunde

Leonard

Acum 3 zile

Ce reforme ? Reformele pe care le faceți pentru voi . Voi , care vedeți aceste reforme prin ochii voștri votate pentru voi și nu din prisma omului de rând... Ambele partide de stânga și dreapta nu ați fost în stare să asfaltați un drum de peste 7km Nocrich- Ghijasa de Jos și vorbiți despre reforme ? Pe bune ! Un drum normal cu șanțuri , rigole să nu mai fie aluviuni și pietriș , nisip pe acel drum. Cu o stație de gaz aflată pe teritoriul acelui sat de mai bine de 30 de ani de la Revoluție ați uitat de voi ! Dar , Raluca Turcan este din Regiunea Moldova venită în Sibiu cu avionul care habar nu are pe ce lume trăiește. Un drum cu limitatoare de viteză. Atât s-a cerut de la Guvern. Nici un Guvern nu a reușit să construiască acel drum cu probleme . Păcat de voi !
Raspunde

Popdan

Acum 2 zile

Un drum de 7 km care costa destul de mult si duce la 100 de locuitori. Poate ca nu este o prioritate. Nici aici, nici in Moldova. Asta nu inseamna ca nu putea primarul face mai mult sa-l faca circulabil.
Raspunde

Un cititor

Acum 3 zile

Reformă, în dicționarul progresist înseamnă austeritate.
Raspunde

Popdan

Acum 2 zile

Dacă austeritatea ar fi pentru toti, inclusiv pentru bugetari,de ce sa nu fie? Cei mai multi bani din buget se duc pe salariile si sporurile numarului mult prea mare de bugetari.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 zile

Stie Turcana ce stie: A fost membru fondator al PLD deci are tradarea in ADN.Om politic ''in serviciul public de 16 ani''? Ipocrizia are grade de comparatie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus