Marţi,
14.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Fetiță de 12 ani rănită într-un accident în lanț, la Veștem

Fetiță de 12 ani rănită într-un accident în lanț, la Veștem

Pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, un sibian de 52 de ani, în timp de conducea un microbuz, a accidentat ușor mașina care circula în fața sa, producând o coliziune în lanț în care au fost implicate, în total, patru autoturisme. O fetiță a fost transportată la spital.

Accidentul rutier s-a produs pe sensul de mers Sibiu -Vâlcea, fiind afectat traficul pe o singură bandă, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs acest accident.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD împreună cu un echipaj al Ambulanței. Echipajele medicale au evaluat persoanele implicate în accident. O fetiță în vârstă de 12 ani a fost transportată de ambulanța SMURD la Centrul de Primire Urgențe Pediatrie Sibiu, pentru investigații suplimentare, acuzând dureri în zona cervicală și prezentând un atac de panică, relatează slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus