Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
28°C

Premierul Cîțu dă asigurări că noul spital al Sibiului va avea finanțare: ”S-ar putea să fie spitalul nou făcut cel mai rapid”

Premierul Cîțu dă asigurări că noul spital al Sibiului va avea finanțare: ”S-ar putea să fie spitalul nou făcut cel mai rapid”

Prezent sâmbătă la Sibiu pentru o vizită de lucru, premierul României, Florin Cîțu, a dat asigurări că noul spital județean va fi finanțat prin PNRR și va fi construit rapid.

Însoțit de ministrul muncii, Raluca Turcan, primarul Sibiului, Astrid fodor, și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, premierul Cîțu s-a arătat optimist în privința noului spital.

”Nu doar că îmi asum acest proiect, el este inclus în PNRR. Este, cred, cel mai avansat proiect de spital din România de astăzi, deci cu siguranță mi-l asum, ca toate proiectele din PNRR. Sunt sigur că le vom face pe toate până în 2026”, a declarat premierul Cîțu în cadrul unei conferințe de presă.

Referitor la PNRR, premierul a mai spus că planul include construcția mai multor spitale, cel de la Sibiu putând să fie primul.

”Sunt mai multe spitale noi în PNRR, dar acesta s-ar putea să fie spitalul nou făcut cel mai rapid. S-ar putea să fie primul”, a mai completat premierul Cîțu.

Dacă toate etapele decurg fără probleme, Sibiul ar putea avea un nou spital județean în anul 2025. Vezi mai multe detalii pe acest subiect aici.

Vizualizari: 4537

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Rammstein

Acum 1 lună

Pentru ce va trebuie spital??...n-aveti destule??...După ce va fi gata spitalul în anul stelar 4378 !..terminati și stadionul?...între timp omenirea va fi plecată în cosmos sau dispărută!!..în ritmul cum arată lumea azi șansele de supraviețuire sunt minime!!.. Așa că gândiți-vă bine înainte de a o taia dincolo!!..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus