Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

TIR în flăcări într-o parcare de pe autostrada A1. Remorca a ars în totalitate

TIR în flăcări într-o parcare de pe autostrada A1. Remorca a ars în totalitate

Pompierii sibieni au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu izbucnit la un TIR oprit într-o parcare de pe autostrada A1, în zona Cunța. Nu au fost persoane care să necesite asistență medicală.

În jurul orei 4, ca urmare a producerii unui incendiu la un autocamion oprit într-o parcare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit pe autostrada A1, km 292, Sebeș - Sibiu, în apropiere de intrarea din localitatea Cunța, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin, au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU Alba, relatează slt. Alina Voina, din partea inspectoratului.

La sosirea forțelor, capul tractor era îndepărtat de remorca ansamblului. De asemenea, au fost îndepărtate și celelalte autovehicule din parcare. Incendiul a fost lichidat fără probleme. Remorca autocamionului a ars în totalitate, împreună cu încărcătura. Erau transportate materiale de hârtie și materiale plastice.

Incendiul a pornit cel mai probabil de la o roată din spatele remorcii, cauza probabilă fiind stabilită ca fiind producerea unui efect termic, arată sursa citată.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus