Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Directorul interimar al Sălii Transilvania a câștigat 1600 de euro la un concurs de cultură generală la radio

Directorul interimar al Sălii Transilvania a câștigat 1600 de euro la un concurs de cultură generală la radio

Directorul interimar al Sălii Transilvania, Alin Secetă, a câștigat zilele trecute 1600 de euro la un concurs de cultură generală organizat de Europa FM.

”Eram în birou, la lucru, când m-am trezit cu telefonul de la radio. M-au întrebat dacă vreau să rămân în concurs, la care mă înscrisesem de ceva vreme, și am acceptat. Nu pot să spun că am o pasiune deosebită pentru astfel de concursuri, m-am bazat pe cunoștințele mele, dobândite prin natura meseriei. A fost o surpriză plăcută”, a povestit Alin Secetă pentru Turnul Sfatului.

În ceea ce privește întrebările, care nu au fost deloc ușoare, directorul Sălii Transilvania spune că la prima a fost ajutat de Mihai Proca, inspector de specialitate, care s-a întâmplat să fie în birou, unde venise pentru o ședință.

”E ceva inedit, într-adevăr. În primul rând că am avut norocul să fiu tras la sorți, iar a doua mare surpriză a fost să știu răspunsurile. La prima m-a ajutat Mihai, care e expert în geografie. Următoarele două întrebări am știut să le răspund eu, iar la ultima ne-am consultat și pe urmă am luat amândoi decizia să renunțăm”, a completat Alin Secetă.

Jurist la Sala Transilvania, Alin Secetă ocupă temporar funcția de director după plecarea lui Adrian Bibu.

În anul 2016 Alin Secetă a primit premiul ”Voluntarul anului în domeniul educație”, în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, pentru munca depusă în sprijinul SOS Satele Copiilor Cisnădie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4130

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Un sibian

Acum 2 ani

daca era in timpul serviciului ar trebui sa doneze salii Transilvania macar 50% din suma!!!
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 2 ani

Da, se munceste tare la stat, ma mir ca nu le crapa obrazul sa mai si anunte asa ceva in timp ce noi privatii ne rupem oasele sa le platim salarile. Oare moarta aia de la consiliul judetean nu are nimic de spus ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus