Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ministrul Drulă le-a dat asigurări sibienilor că anul acesta vor putea merge pe autostradă până la Cluj

Ministrul Drulă le-a dat asigurări sibienilor că anul acesta vor putea merge pe autostradă până la Cluj

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a vizitat vineri seară, însoțit de vicepremierul Dan Barna, șantierul autostrăzii Sibiu-Boița.

Ministrul Drulă s-a arătat mulțumit de mobilizarea găsită pe șantier și a declarat că nu există probleme organizatorice pentru constructor, totul decurgând conform planului.

Totodată, ministrul a ținut să-i anunțe pe sibieni că până la finalul acestui an vor putea circula pe autostradă până la Cluj-Napoca, poțiunea rămasă de construit între Aiud și Sebeș apropiindu-se de final.

”Sebeș – Turda este o legătură esențială pentru toți cei care au treabă sau călătoresc pe această legătură nord-sud din Transilvania. E o patimă să străbați această zonă. În sfârșit, anul acesta finalizăm autostrada! Lotul 2, executat de acea companie grecească va fi finalizat în această toamnă, probabil la sfârșitul lunii octombrie. Bretelele de la nodul Sebeș rămas a fi puse în circulație vor fi în două etape livrate: cele dinspre Deva în 15 iulie, cele dinspre Sibiu la final de lună iulie”, a declarat Cătălin Drulă.

Cât privește tronsonul de autostradă Sibiu-Boița, Cătălin Drulă a menționat că pe acesta se va putea circula la finalul anului viitor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4455

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Alin

Acum 2 ani

Iar lotul 4 Sibiu Pitesti e blocat a doua oara de chinezi, despre asta mucless!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bucuresti-capitala Romaniei!

Acum 2 ani

De ce spre Cluj?S-a mutat capitala acolo si noi n-am aflat?Aaaa,m-am prins:ca sa vizitam aeroportul Cluj de unde pleaca si vin "turistii" adica parintii,copii sau fratii nostri!Se stie ca majoritatea covarsitoare a celor care folosesc aeroporturile din Ro sunt rude ale noastre care au fost alungate si silite sa-si caute un loc de munca in lume pentru a putea trai.iar autoritatile locale au "pus pe tava" toate zborurile rentabile sarlatanului David Ciceo!
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Pentru ca spre Bucuresti pesedistii n-au vrut sa faca autostrada in 30 de ani , abia de 2 ani de cand nu mai sunt ei la putere au inceput sa se miste lucrurile.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 2 ani

s-a reînființat PRM? credeam că e de mult la lada de gunoi a istoriei.
Raspunde

Dani ocna

Acum 2 ani

corect pesedistii de basescu udrea boc turcan vadim cseke etc
Raspunde

Kukuruku

Acum 2 ani

si un tren direct pe cand? direct!adica nu exista tren direct intre 2 orase mari aflate la 170 km unul de altul! suntem in europa sau in america?
Raspunde

McD

Acum 2 ani

Este un tren direct dar numai in weekend...e plin cu calatori din Valcea care studiaza in Cluj...4,5 ore de magie cu CFR!
Raspunde

SORU

Acum 2 ani

Povestesc frumos Drula si Barna
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus