Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Furtunile de vară pot fi periculoase. IGSU: evitați dușurile și sălile de baie – conductele instalațiilor pot conduce electricitate

Furtunile de vară pot fi periculoase. IGSU: evitați dușurile și sălile de baie – conductele instalațiilor pot conduce electricitate

Furtunile de vară pot fi periculoase şi sunt însoţite adesea de descărcări electrice, iar Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) recomandă cetăţenilor ca în timpul unei furtuni să evite duşurile şi sălile de baie, întrucât conductele instalaţiilor pot conduce electricitate.

"Deseori neaşteptate, furtunile de vară pot fi periculoase, fiind de multe ori însoţite de descărcări electrice. Iată cum ne putem proteja în timpul unei furtuni: Ne adăpostim în casă sau, la nevoie, în autoturism, închidem uşile şi ferestrele, evităm duşurile şi sălile de baie - conductele instalaţiilor pot conduce electricitate", se arată pe pagina de Facebook a IGSU, citată de Agerpres.

Totodată, se impune deconectarea aparatelor electronice pentru a nu risca să fie defectate, mai precizată sursa citată.

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 luni

Daca nu va puteti abtine,pamintati-va in prealabil !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus