Vineri,
21.01.2022
Innorat
Acum
-3°C

Azi și mâine: Primăria anunță prima dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor

Azi și mâine: Primăria anunță prima dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor

În contextul unui an extrem de ploios până acum, reprezentanții Primăriei anunță prima acțiune de împrăștiere a substanțelor de combatere a căpușelor și țânțarilor în zonele verzi ale Sibiului.

Acțiunea este programată pentru zilele de 23 și 24 iunie, conform unui comunicat remis redacției Turnul Sfatului de către Primăria Sibiu, și vor fi realizate de DD Chim SRL, societate din Hunedoara.

”Campania presupune prima trecere în cazul țânțarilor cu substanța Cymina Ultra și a doua acțiune, rapelul, în cazul căpușelor, substanța utilizată fiind Deltatim Plus. Substanțele sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu prezintă pericol pentru populație. Totuși, persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. Acțiunea se desfășoară pe domeniul public al Municipiului Sibiu, în parcuri, spații verzi, în zonele de blocuri, pe malurile râurilor și pârâurilor, în spațiile verzi ale unităților de învățământ, în Cimitirul municipal și Grădina Zoologică”, detaliază reprezentanții administrației locale.

În cazul în care va ploua, acțiunea urmează să fie reprogramată.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus